FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primele două superlovituri pregătite de CFR Cluj! Îi "fură" un jucător lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 18:07

CFR Cluj a promis că va face transferuri importante pentru a întări echipa în sezonul viitor, când proaspăta campioană va participa în preliminariile Champions League.

TV Digi Sport anunță că ardelenii au ajuns la un acord cu jucătorii  Silviu Balaure (Astra Giurgiu) și Alexandru Cicâldău (Viitorul), al doilea fiind și pe lista lui Gigi Becali.

Singurul lucru care lipsește este acordul antrenorului care îi va lua locul pe bancă lui Dan Petrescu. În acest moment Edi Iordănescu este favorit pentru acest post.

Edi Iordănescu îl cunoaște bine pe Balaure, antrenându-l pe mijlocașul de 22 de ani și la Astra. În cele 38 de meciuri din sezonul trecut a marcat un gol.

Cicâldău este remarcatul sezonului recent încheiat, fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Viitorul. A adunat 38 de prezențe și a punctat o dată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
loko1
loko1  •  02 Iunie 2018, 21:24

Normal că această piticanie nu are loc la CFR ,dar articolul e momeală.Dacă ciobanul sare la cap are și gsp donație de la Hagi.

knuty
knuty  •  02 Iunie 2018, 20:42

Ce sa caute Cicaldau la CFR???PTICANIA asta e fotbalist?????Paun e cu 10 clase peste el!!!!Chiar credeti ca cei de la CFR sunt prosti?!!!Transferati- l la STAPANUN vostru puscarias sau patronul vasi!!!Un REBUT de fotbalist ajuns la nationala ca sa nu faca scandal hagi!!!

calinescu_
calinescu_  •  02 Iunie 2018, 20:26

PAI ASTIA IS FOTBALISTI DE CL ??????? :)))))))))) CICALDAU .....!!!!!! VOI CHIAR CREDEATI CA MAI MUSCA MULT CIOBANU ??????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează