FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

FOTO Au fost montați primii turnicheți la Stadionul Ghencea

Au fost montați primii turnicheți la Stadionul Ghencea // Sursă foto: Steaua TV +8   FOTO
Au fost montați primii turnicheți la Stadionul Ghencea // Sursă foto: Steaua TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 10:28

Stadionul Ghencea se apropie de finalul construcției. Tocmai au fost montați primii turnicheți, după ce au fost instalate scaunele și prima tabelă.

De asemenea, în jurul arenei au început lucrările și la gardul de securitate din jurul peluzei nord și a tribunei a doua.

„Fie că sunt la interior sau exterior, lucrările la Stadionul din Ghencea sunt executate într-un ritm alert. Recent, muncitorii de pe șantier au montat primii turnicheți și primii metri din gardul de securitate, din dreptul tribunei a II-a și al peluzei nord”, se arată în comunicatul Steaua TV.

FOTO Au fost montați primii turnicheți la Stadionul Ghencea

+4 FOTO

Conform graficului inițial, procedura de montare a gazonului urma să aibă loc chiar în această lună. Însă CSA anunță că gazonul pe noul stadion urmează a fi montat în luna septembrie, iar „militarii” sunt siguri că spre finalul anului arena va putea fi folosită.

Dispută pe Ghencea

Construirea noii arene a cauzat un nou motiv de ceartă între fanii FCSB și cei de la CSA Steaua. Suporterii echipei lui Gigi Becali vor ca echipa lor să joace pe stadion, motivând că este construit din bani publici, în timp ce șefii CSA Steaua, alături de juristul Florin Talpan și o parte dintre legendele Stelei vor ca doar echipa Clubului Sportiv al Armatei să folosească stadionul.

Caracteristicile stadionului din Ghencea:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Citește mai multe știri de actualitate:

Un membru DDB a luat în Spania urma societății care vrea să cumpere clubul: „Am fost mințiți, nu e un fond de investiții!”

Mesaj clar trimis către toate cluburile din Liga 1: „Nu faceți public numele celui care va fi testat pozitiv!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  27 Mai 2020, 14:47

Stadionului ii spune Steaua, la fel complexului sportiv și echipei care își va disputa meciurile de “acasă” acolo, nu Ghencea. Aveți voi alte informații!?

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  27 Mai 2020, 13:19

Chiar și fărăacesti turnicheți Dinamo tot ăla e

trink
trink  •  27 Mai 2020, 13:18

ce frumos suna ! turnicheti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează