FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Primul jucător de la Astra care iese în față după condamnarea lui Ioan Niculae: „Suntem neplătiți de două luni! Așa merg lucrurile aici”

Croatul Dario Canadjija (26 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la Astra, a vorbit despre condamnarea lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor. +8   FOTO
Croatul Dario Canadjija (26 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la Astra, a vorbit despre condamnarea lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 17:28 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 18:24

Croatul Dario Canadjija (26 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la Astra, a vorbit despre condamnarea lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor.

„Noi, jucătorii, ştim că patronul a fost judecat şi am primit vestea condamnării. Dani Coman a vorbit cu noi şi ne-a spus că nu sunt probleme. Clubul își continuă activitatea. Oricum, patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii. Am luat contact cu el doar la începutul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla. Cert e că preşedintele a respectat tot ce ne-a promis până acum. Cred că se va întâmpla la fel şi în viitor.

E o întârziere mică la plata salariilor, dar asta se întâmplă de câţiva ani aici. Uneori, nu ne dau salariile două luni, iar apoi plătesc totul. Băieţii care joacă aici dinaintea mea au înţeles cum merg lucrurile. Aici se dau bonusuri pentru ultima victorie, de exemplu. E adevărat că acum nu suntem plătiţi de două luni, dar ştiu că în Turcia se întâmplă la fel, la cluburile mari, care au restanţe spre jucători şi de cinci luni. Aşa merg lucrurile în aceste ţări”, a declarat Canadjija pentru publicația din țara natală, Index.hr.

Canadjija evoluează din octombrie 2020 la Astra
Canadjija evoluează din octombrie 2020 la Astra

De ce a ajuns Ioan Niculae după gratii

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Ioan Niculae a mai fost închis

Ioan Niculae a mai stat 6 luni în pușcărie, ca urmare a condamnării dintr-un dosar cunoscut drept „Mită pentru PSD", în care afaceristul solicita ca în Ministerul Economiei și în două societăți naționale, Transgaz și Romgaz, să fie numite persoane favorabile lui. A fost eliberat în octombrie 2015.

FOTO. Ioan Niculae, încătușat vineri, la revenirea în România

Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
+4 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Eric de Oliveira, dezvăluiri incredibile: „Eram beat total. Beat, beat. Președintele avea patru bodyguarzi înarmați în birou”

Gigi Becali anunță când îl vinde pe Olimpiu Moruțan: „Acum nu pot cere o sumă mare! Nu a demonstrat nimic”

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (6)
craioveanu03
craioveanu03  •  20 Februarie 2021, 19:28

De atâția ani asta se întâmplă la Astra... Jucătorii sunt neplătiți cu lunile... Batjocoriți... Și nimeni nu lua nicio măsură... Incredibil... Incredibil... Până când batjocura asta?? Cu toate astea totuși se găsesc oameni care să lucreze acolo... Ăștia își merită soarta, dar fără discuție!!

the_fixer
the_fixer  •  20 Februarie 2021, 19:20

*** Coman, omul K1 nu iese public sa zica ca totul este OK si pana saptamana viitoare o sa fie achitate restantele financiare?! Binenteles de catre sora mare FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nenea007
nenea007  •  20 Februarie 2021, 18:55

Oare de ce se tergiverseaza atat de mult cu cei trei? Totul este clar, demonstrat si chiar recunoscut. Iar legea, mai ales in cazul dopingului, trebuie respectata. Singura urmare logica ar fi excluderea Astrei, cu sau fara patron. Celalat ''patron'', cel cu mioarele, cred ca are morcovul adanc infipt, cred ca nici nu misca. Franarii trec pe primul loc, asta e clar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează