FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII DURE

Primul om din fotbal care l-a scos din minţi pe Adrian Mititelu, după episoadele cu Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu: "E un sclav mafiot!"

Articol de - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 21:36

Adrian Mititelu a reacţionat dur după ce GSP.ro a publicat comunicatul lui Mihai Costea, în care Gabriel Manu, preşedintele Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, e acuzat că ar bloca intenţionat litigiul jucătorului pentru a servi intereselor Stelei.

"Domne, acest Manu conduce o Comisie care nu e imparţială! El face parte din clanul mafiot al celor de la FRF. De 10 ani este omul mafiei, înainte era cu Sandu Mircea, iar acum Burleanu l-a luat alături de el. Aţi văzut cum e în filmele mafiote, aşa este şi acolo.

Omul ăsta e sclavul lui Piţurcă, e o persoană foarte coruptă! Nu puteţi să vă aşteptaţi la o judecată corectă, pentru că el a fost implementat acolo. Manu e avocatul de casă al lui Piţurcă, el l-a reprezentat în procesul contra Universităţii. Are şi un mentor în Craiova, se numeşte Ion Şpagă, vă daţi seama ce om e", a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Fostul patron al Universităţii Craiova a lămurit şi problema contractului dintre Mihai Costea şi formaţia olteană.

"Steaua nu trebuie să ne dea nouă nici un ban. Mihai Costea a fost transferat la Steaua din postura de jucător liber de contract. Probabil că Steaua nu-i reziliază contractul din cauza sumei mari pe care trebuie s-o plătească jucătorului. Noi nu mai avem nici o treabă cu jucătorul", a încheiat Mititelu.

Contactat telefonic, Gabriel Manu a precizat: "E un subiect închis acesta. N-am ce comenta. Voi răspunde în cadrul instituţiei pe care o conduc".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sestie.ro
sestie.ro  •  08 Februarie 2015, 10:05

30.07.2012. saptamana.net/articol/758-ufc-oltenia-craiova-nu-are-loc-in-liga-a-2-a Echipa care vrea să joace pentru Craiova doreşte să se intituleze UFC Oltenia Craiova şi are în componenţă mai mulţi foşti jucători ai Universităţii retrogradate de Federaţie: Robert Săceanu, Mihai Dina, Dorel Stoica, Gabriel Velcovici. Mandatat să poarte discuţiile cu oficialităţile a fost Cătălin Crăciunescu, care a depus mai multe memorii la Primăria Craiova, la Consiliul Judeţean şi Prefectura Dolj. „Noi ne-am exprimat dorinţa să jucăm pentru Craiova, nimic altceva. Nu solicităm sprijinul Primăriei şi vom cere direct Federaţiei acel loc pe care l-a dat oraşului”, a declarat Cătălin Crăciunescu 30.07.2012

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Februarie 2015, 06:07
Postat de 7mai1986 pe 08 Februarie 2015, 01:38

Prietene esti dus de tot.In primul rand nu Gigi a vrut sa schimbe numele.In al doilea rand tu crezi ca Mihaita Prostea statea el 2 ani de zile fara salariu,statea asa de ochii Crudutei in Bucuresti?Dar Mihaita s-a complacut in situatia asta,sta pe tusa o freaca pe Cruduta si mai si primeste salariu 15 ooo euro pe luna.Pai si mie mi-ar conveni.De ce mi-as mai rupe picioarele cu antrenamente si meciuri din 3 in 3 zile.Si al dracu este Gigi asta,el este la puscarie dar manipuleaza Dna-ul,procuratura institutiile statului,numai ca sa nu scape de Mihaita prostea.Ca ii place lui de el.

departe de mine gandul sa-i iau partea lui Costea dar daca ai semnat un contract PLATESTE ca daca ai contract cu RCS RDS PLATESTI LUNAR . E PROBLEMA TA DACA DESCHIZI SAU NU TELEVIZORUL IAR DACA ATUNCI CAND IEI UN JUCATOR NU BELESTI OCHII ATUNCI BELESTE PUNGA mai gigi !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2015, 05:53

...bai pana de vultur ...sa te bulesc in bul prin gat ...sa i bagi mana lui mititelu la zarele ...sa l iei in gura de la jumate ...tu si tot neamul tau .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează