FOTBAL  »  Superliga  »  FUZIUNE

Primul refuz pentru Farul Constanța, noul colos din Liga 1! I-a spus NU lui Hagi: „E mai bine așa”

Proiectul Farul Constanța, așa cum se va numi echipa după fuziunea dintre Viitorul și Farul, e tot mai aproape de finalitate
Proiectul Farul Constanța, așa cum se va numi echipa după fuziunea dintre Viitorul și Farul, e tot mai aproape de finalitate

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 21:55 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 00:10

Proiectul Farul Constanța, așa cum se va numi echipa după fuziunea dintre Viitorul și Farul, e tot mai aproape de finalitate. Dobrogenii caută deja antrenori secunzi, dar s-au lovit de refuzul lui Ianis Zicu (37 de ani).

Fostul antrenor al celor de la Farul din Liga 2 vrea să-și continue cariera ca „principal”, deși regretă că nu va colabora cu Gică Hagi, cel mai probabil noul A1 al echipei.

Ianis Zicu l-a refuzat pe Gică Hagi: „Vreau să iau deciziile singur”

„Lucrurile vor evolua și vor ajunge într-o altă dimensiune pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani. 

Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor. L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine. 

Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost antrenor în staff-ul domnului Hagi, el cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat”, a declarat Zicu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, șanse mari să revină pe bancă

Hagi a abandonat banca tehnică a Viitorului în august 2020, după 6 ani ca antrenor al dobrogenilor. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca tehnician al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

De asemenea, sub comanda lui Hagi, care era până vara trecută cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Viitorul a câștigat o Cupă (2019) și o Supercupă (2019).

Rezultatele lui Gică Hagi cu Viitorul, în toate competițiile (244 de meciuri):

  • 111 victorii
  • 55 de remize
  • 78 de înfrângeri

În străinătate, Hagi a pregătit doar două echipe, ambele din Turcia: Bursaspor (iulie 2003 - noiembrie 2003) și Galatasaray (martie 2004 - mai 2005, octombrie 2010 - martie 2011), câștigând Cupa Turciei.

Negociez cu el, însă se lasă greu. Eu negociez cu antrenorul Hagi. Patronul Hagi l-a mandatat pe președinte să negocieze cu antrenorul Hagi
- Gică Popescu, președinte Viitorul

Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ! Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el”

Citește mai multe știri din Liga 1:

4 jucători și-au dat acordul să vină la Dinamo: „Toți au jucat anul trecut în România”

Încep emoțiile europene pentru FCSB: miercuri, tragerea la sorți în UEFA Conference League! Posibilii adversari

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
enigmaticul
enigmaticul  •  15 Iunie 2021, 19:40

Ce spuneți voi acolo? Noul Colos din liga 1? Măi ziariștilor, *** Oare nu trebuia să scrieți noul ”cocoloș” din liga 1? Apropos, ce alți ”coloși” mai aveți voi în liga1? Interesant cum o echipă din B poate deveni ”colos”!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Iunie 2021, 17:03
Postat de kuba pe 15 Iunie 2021, 09:07

Bravo ZICU! Succes in cariera de antrenor! Nimeni nu poate lucra cu Nas Roșu in afara de cumnatul scriitor!

Scriitorul de la vorbitor :). Scuze pentru gluma, Gica Popescu nu trebuia sa faca nici macar o zi puscarie, doar amenda, cel mult cu suspendare tinand cont de ce a facut, el a fost executat cu sange rece.

mal.
mal.  •  15 Iunie 2021, 14:34

Articol demn de noul colos din presa sportivă… gsp adică… Delir in toată regula!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează