FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

NEWS ALERT 4 jucători și-au dat acordul să vină la Dinamo: „Toți au jucat anul trecut în România”

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, anunță că „3-4 jucători” și-au dat acordul să vină la Dinamo.
Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, anunță că „3-4 jucători” și-au dat acordul să vină la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 21:30 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 00:16

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, anunță că „3-4 jucători” și-au dat acordul să vină la Dinamo. Oficialul „câinilor” a refuzat să dezvăluie însă numele acestora.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători și ne-am fi dorit să-i avem de-acum la pregătire. Speranța noastră este că în cel mai scurt timp vom reuși să soluționăm problema cu interdicția la transferuri. 

3-4 jucători și-au dat acordul verbal să vină la Dinamo. Au jucat anul trecut în România”, a declarat Mario Nicolae, conform ProSport.

Întrebat dacă Andrei Peteleu și Neluț Roșu se numără printre fotbaliștii care vor să vină în „Groapă”, Nicolae s-a rezumat doar la a confirma că este vorba despre unul dintre cei doi, fără a-l numi.

Sunt 5-6 jucători care au terminat contractul: Morsay, Kongshavn, Nepomuceno, Albentosa, Bejan. Avem și o listă cu jucători de la Dinamo 2, mai ales că mulți dintre ei se antrenau deja cu prima echipă
Mario Nicolae, manager Dinamo

Dragoș Grigore și-ar dori să vină la Dinamo, dar are alte oferte mai bune, inclusiv din Liga 1. Sunt șanse mici să vină, dar nu se știe
Mario Nicolae, manager Dinamo

„Câinii” iau ce prind » Dinamo negociază primele transferuri din mercato

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Dinamo discută cu mai mulți dintre jucătorii puși pe liber, zilele trecute, de UTA, între care Neluț Roșu (27 de ani, mijlocaș central), Andrei Peteleu (28, fundaș dreapta) și Cristian Melinte (33, stoper), în încercarea de a întări ”haita”.

  • Neluț Roșu a recunoscut în mai multe rânduri că și-a dorit să joace pentru Dinamo, însă de fiecare dată a intervenit ceva: ori un detaliu financiar, ori nu s-a definitivat un schimb cu Viitorul Constanța.
  • Fost campion cu CFR Cluj în 2018 și 2019, Peteleu a fost dorit și în februarie 2021 în ”haită", doar că atunci afacerea nu s-a mai perfectat, Andrei preferând să semneze cu „textiliștii”.
  • Cristi Melinte a fost jucătorul „câinilor” în 2009, iar din Ștefan cel Mare a plecat în Il Calcio, la Palermo, pentru suma de 600.000 de euro.

Dinamo se interesează și de Ciprian Rus, 30 de ani, fost căpitan al „Bătrânei Doamne”, 2 goluri în 28 de meciuri, și Valentin Buhăcianu, 27 de ani, 2 goluri și 3 assist-uri în 32 de partide. Aceștia din urmă așteaptă să vadă decizia lui Dusan Uhrin, care, la reunire, urmează să vină și el cu propuneri din campionatele Cehiei și Slovaciei.

Dinamo, situație complicată în privința transferurilor

Clubul din „Ștefan cel Mare” se află într-o situație complicată în ceea ce privește posibilitatea de a transfera jucători. Dinamo are o interdicție primită de la FIFA din cauza datoriei către Isma Lopez, decizie pe care clubul a atacat-o la TAS.

Dacă, inițial, informația era că Dinamo nu poate aduce fotbaliști contra cost, sursele GSP au dezvăluit că, de fapt, clubul din Ștefan cel Mare nu are dreptul să legitimeze momentan nici fotbaliști liberi de contract!

Poveste amuzantă cu Mihai Eșanu, noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Toate problemele sunt la ei! Dinamo mai primește o lovitură

Dinamo, acord cu partenera marilor cluburi europene! Entuziasm în Ștefan cel Mare: „Îi va ajuta pe jucători să își atingă potențialul maxim”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
pickhammer
pickhammer  •  15 Iunie 2021, 07:58

Daca vine si Nelut Rosu langa Patrick Petre,cupele europene sunt garantate!

tataika
tataika  •  15 Iunie 2021, 06:53

Deocamdată este interdicție la transferuri, deci vorbe goale...

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Iunie 2021, 04:29

Vin spartanii, dar Borcea nu mai vine...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează