FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

FOTO Primul transfer al lui Reghecampf la FCSB s-a lăsat de fotbal » Cu ce se ocupă acum Andrei Dumitraș: „Am acceptat pentru proiect”

Andrei Dumitraș, la palatul lui Gigi Becali +9   FOTO
Andrei Dumitraș, la palatul lui Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 19:38 / Actualizat duminica, 13 august 2023 20:12

Andrei Dumitraș (35 de ani), fostul fundaș dreapta al celor de la FCSB, s-a lăsat de fotbal și a devenit antrenor secund la ACS FC Bacău, în al treilea eșalon.

În vara lui 2012, Andrei Dumitraș a fost practic primul transfer făcut de FCSB în era Laurențiu Reghecampf. Fundașul dreapta adus de la Ceahlăul pentru 300.000 de euro nu s-a adaptat, fiind considerat mult prea emotiv de Gigi Becali și de antrenor. 

Ultima dată la Bucovina Rădăuți, în Liga 3, Dumitraș a decis să își agațe ghetele în cui. Va fi secundul lui Costel Enache la ACS FC Bacău, în Seria 1 din al treilea eșalon. Fostul fundaș deține o licență de preparator fizic. 

FOTO. Andrei Dumitraș, fostul fundaș de la FCSB, a devenit antrenor

Dumitraș, în prezent
Dumitraș, al treilea din dreapta spre stânga
+5 FOTO

„După ce s-a încheiat campionatul în Liga 3, atunci cand eu evoluam pentru Bucovina Rădăuți, au început să apară câteva oferte, majoritatea din zona noastră. Nu le-am luat în considerare pentru că îmi doream să rămân aproape de casă, aproape de familie, de asta am și luat decizia de a veni la Bucovina, pentru a putea fi alături de copii. 

Însă, la un moment dat am primit un telefon de la ACS FC Bacău. Mi-au prezentat un proiect foarte ambițios. Cei de acolo au lucrat la el timp de nouă ani, iar acum vor sa îl dezvolte mai frumos, la un nivel mai sus decât cel de juniori.

În acest proiect se află și domnul Costel Enache. Pentru mine este un om care mi-a schimbat foarte multe în cariera de jucător, m-a format, m-a influențat. Decizia nu a fost una ușoară, înseamnă să plec din nou de acasă, dar am întâlnit un proiect foarte frumos, sănătos”, a spus Andrei Dumitraș, potrivit Topbt.

Nu știu dacă sunt pregătit să renunț la ghete, să iau fluierul și cronometrul în mână. Am făcut acest lucru pentru tot proiectul pe care mi l-au prezentat. Este o oportunitate foarte bună pentru mine să încep acest drum. Nu aș fi putut să fac pasul decât cu domnul Costel Enache
- Andrei Dumitraș

Dumitraș: „Aveam emoții prea mari la FCSB”

Într-un apariție la GSP Live, Andrei Dumitraș a vorbit despre jumătatea de an petrecută la FCSB, între iulie 2012 și ianuarie 2013. 

E printre puținii fotbaliști plecați rapid de la FCSB care nu-și caută alibiuri: „Am avut emoții pe care nu reușeam să mi le stăpânesc. La Piatra Neamț jucam foarte relaxat. Eram ca la mine acasă, jucam de plăcere, relaxat. Nu era aceeași presiune, aici se face diferența între jucătorii care ajung foarte sus și cei care nu ajung. Nu am știut să gestionez momentele astea de presiune”.

178 de meciuriși 8 goluri are Dumitraș în Liga 1 pentru Ceahlăul, FCSB, CS Universitatea Craiova, Viitorul și FC Botoșani

VIDEO. Cum a ajuns Andrei Dumitraș la FCSB: „Era un vis din copilărie să joc la Steaua”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Alex Mitriță se cere la națională, dar Edi Iordănescu are alte planuri pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Transferul fotbalistului de la FCSB e dat ca și făcut: „Azi e discuția finală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  14 August 2023, 08:12
Postat de parachioara5 pe 13 August 2023, 20:33

...va foarte multumim ca promovati necunoscuti pe sait ...asa mai vedem si noi oameni din tara cu ce se mai ocupa ...

ce inseamna sait ma prazare?

paolo13
paolo13  •  14 August 2023, 06:21
Postat de parachioara5 pe 13 August 2023, 20:33

...va foarte multumim ca promovati necunoscuti pe sait ...asa mai vedem si noi oameni din tara cu ce se mai ocupa ...

Ba, la școală nu va mai duceți?

VanBasten
VanBasten  •  13 August 2023, 21:54

Cine-i asta si de ce ne-ar interesa viata lui?! Daca nu puneti fcsb in titlu pentru orice non-stire nu va simtiti bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează