FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, DUMINICĂ, 19:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul transfer » Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Cristi Bălgrădean

Traian Marc
Traian Marc

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 21:02

După patru încercări, Dinamo este la o semnătură distanţă de a-l achiziţiona pe Traian Marc, 31 de ani, goal-keeper-ul Coronei Braşov. Dinamo e sigură de iminenta plecare în străinătate a lui Cristi Bălgrădean. Traian Marc, 31 de ani, urmează să sosească în Ştefan cel Mare din vară. Portarul Coronei Braşov a mai fost în atenţia "cîinilor" în alte 4 rînduri, începînd încă de acum 10 ani, dar de fiecare dată a intervenit ceva! Interesul "cîinilor" datează de cînd fotbalistul era căpitanul "naţionalei" de tineret. Iar ultima oară dinamoviştii l-au curtat în vara trecută, atunci cînd s-a pus problema ca Bălgrădean să plece la Standard Liege. Doar că "Pufi" a fost în Belgia şi s-a întors, iar "afacerea Marc" a rămas în stand-by. Acum, braşoveanul este gata să semneze cu roş-albii, mai ales că formaţia de sub Tîmpa va retrograda sigur în liga secundă.

Marc a fost monitorizat de către dinamovişti în actualul sezon de prima divizie, iar conducătorii din Ştefan cel Mare şi-au dat acordul pentru transfer. Rămîne de văzut dacă va rămîne şi macedoneanul Kiko Naumovski în "haită", mai ales că roş-albii mai au şi alţi portari pe listă: Calancea (Ceahlăul), Buzbuchi şi Balauru (ambii Viitorul), Goicoechea (Oţelul).


12 selecţii are Traian Marc în selecţionata Under 21 în perioada 2004-2005

10 este locul ocupat de Marc printre goal-keeperii Ligii 1 conform index-ului InStat, 196. S-au luat în calcul 20 de portari cu cel puţin 10 partide. Bălgrădean e pe locul 4, index 205

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
luc11
luc11  •  26 Aprilie 2014, 09:49

Marc e un portar cu experienta si peste "pufi" care in ultimul timp apara numai mingile ce "vin" in el sau f aproape...vezi golurile cu steluta..daca pot sa-l transfere si sa si primeasca bani este excelent

vioboss
vioboss  •  25 Aprilie 2014, 20:59
Postat de cainerau1953 pe 25 Aprilie 2014, 20:52

pai faza e ca aia sau remarcat la cluburi cu nume, marc sa remarcat doar ca a luat 8 goluri de la Vaslui, cel mai praf portar din liga 1, dar nu ma mira, vine de la ultima echipa din liga 1, de la lanterna rosie cum se spune la noi in Romanica :))

new dinamo...... hai sa nu ne mai amagim.......cu jucatori liberi de contract de mana a 3 a.......fara bani .....E F GREU!!!!! problema e k in ritmul asta o sa traim din amintiri,muuult timp!!!

cainerau1953
cainerau1953  •  25 Aprilie 2014, 20:52
Postat de zold8 pe 25 Aprilie 2014, 17:13

Pentru portar abia de la 30 incolo poti zice ca se desavarseste. Atunci ar fi maximum de forma posibila, cuplat cu experienta. Plus ca pentru un portar cariera poate sa tina pana la 40 de ani daca e cat de cat bine fizic. Zoff castiga o cupa mondiala cand avea 40. Doar cretinii pot sa zica ca e batran la 31.

pai faza e ca aia sau remarcat la cluburi cu nume, marc sa remarcat doar ca a luat 8 goluri de la Vaslui, cel mai praf portar din liga 1, dar nu ma mira, vine de la ultima echipa din liga 1, de la lanterna rosie cum se spune la noi in Romanica :))

Vezi toate comentariile (58)
Comentează