FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul transfer reuşit de Petrolul! A jucat cu Rapid în Cupa Uefa şi acum a semnat cu formaţia lui Mircea Rednic

FOTO: www.petrolulfc.ro
FOTO: www.petrolulfc.ro

Articol de - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 17:28

Clubul Petrolul a cerut intrarea în insolvenţă şi, după ce a pierdut mulţi dintre jucătorii de bază ca Mustivar, Albin, Priso sau Gerson, formaţia lui Mircea Rednic a reuşit primul transfer din această iarnă.

Ciprian Vasilache este primul jucător adus în această iarnă de formaţia ploieşteană. Mijlocaşul de 31 de ani a fost în cantonamentul celor de la Petrolul, în probe, iar Mircea Rednic a decis să-l păstreze în lot.

Vasilache a semnat un contract pînă în vară şi a declarat că se bucură că a ajuns la clubul ploieştean.

"Sînt foarte bucuros că am revenit în fotbalul românesc şi că am şansa de a evolua la o echipă precum Petrolul. Sper să răsplătesc prin evoluţiile mele încrederea pe care mi-au acordat-o conducerea clubului şi antrenorul Rednic. Abia aştept să joc pe "Ilie Oană" în faţa minunaţilor suporteri ploieşteni. Sperăm că alături de ei să avem un retur reuşit şi să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Vasilache pentru site-ul oficial al clubului.

Vasilache a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului în sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA. În meciul cu Feyenoord, ultimul meci dinaintea grupelor, Vasilache a obţinut şi a transformat un penalty, stabilind scorul final aş meciului din Olanda, 1-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ainraymon
ainraymon  •  11 Februarie 2015, 00:50

Apropo mai vasilica... La ce club ai jucat ultima data? Cati bani a dat petrolul clubului de care apartineau ca sa te lase liber? Pun pariu ca toti banii i-a luat nea mircea... Pentru ca le are pe astea... Nu fi prost... Cere si tu ceva... Ca asta nu-i obligat sa dea nimic nimanui daca tu ai jucat doar pe bani prin parcuri!!!

dora
dora  •  10 Februarie 2015, 19:55

Săracu, nici el nu mai știe de când nu a mai jucat la un club mare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează