FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mai prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

Dumitru Dragomir / Sursă foto: GS
Dumitru Dragomir / Sursă foto: GS

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 10:32 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 10:58

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a fost întrebat la GSP Live dacă FCSB va izbuti să prindă play-off-ul la finalul sezonului regulat. În acest moment, după 10 etape, roș-albaștrii sunt abia pe locul 14, la opt puncte de poziția a șasea.

În acest moment, Coman și compania sunt la 8 puncte de play-off, misiunea formației lui Nicolae Dică anunțându-se a fi una extrem de complicată. „Oracolul” Dumitru Dragomir le spulberă speranțele fanilor viceampioanei, fiind de părere că FCSB nu va reuși să recupereze deficitul de puncte pentru a fi prezentă în play-off.

Dumitru Dragomir: „Mă tem că FCSB nu prinde play-off-ul”

Mă tem că FCSB nu prinde play-off-ul, cu toate că cei de acolo au lot de locurile 1-6.

La valoarea lotului, ei ar trebui să vină între primele șase locuri, dar să nu mai facă asemnea schimbări de jucători. Doamne, Dumnezeule, mă apucă pandaliile! Eu le doresc succes”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Ne axăm doar pe campionat”

Gigi Becali a intervenit la TV după miezul nopții și a anunțat că, din acest moment, unicul obiectiv al formației sale va fi calificarea în play-off iar în Conference League va introduce o echipă a rezervelor.

„Pot face eu ceva? Ce să fac? Asta e situația! Ce perspectivă să am când avem doar 8 puncte? Acum îmi doresc play-off-ul, altfel am pierdut încă un an. Eu nu cred că îl pierdem. Trebuie să batem Petrolul și cele două restanțe. Lupta noastră nu e cu CFR, cu Craiova. Lupta noastră e acum cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA.

Ne axăm doar pe campionat acum. Gata, tată! Avem nevoie să intrăm în play-off acum. Dacă intrăm la 10 puncte de primul loc, 5 înjumătățite, avem șanse la campionat. 100% vom folosi rezerve în Conference League. De ce am dat 1,7 milioane pe Miculescu? De ce am dat bani pe Rusu, pe toți?”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nu știu ce se întâmplă, nu reușim să adunăm puncte în campionat. Încercăm să facem jocuri bune și să obținem puncte, dar nu reușim să realizăm ceea ce ne propunem. Trebuie să muncim mult mai bine de acum înainte și să începem să adunăm puncte. Ne temem că vom rata play-off-ul.

- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV „Dacă Dică avea libertate totală, era schimbat până acum” » Opinie tranșantă despre mofturile lui Becali: „E o dovadă clară că încă se implică în deciziile tactice”

„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

„O echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei” » Critici în direct pentru Dică și FCSB: „Prezentul e negru!”

NOTE GSP Rădoi respiră, Dică se sufocă! Remarcații și cei mai slabi jucători ai derby-ului Craiova - FCSB: căpitanul roș-albaștrilor a luat 4!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  19 Septembrie 2022, 14:24

Nu ca ii dau dreptate lui Dragomir,dar dupa cum merg lucrurile,de doua etape sunt si eu convins ca FCSB are 1% sanse sa ajunga in play-off si am comentat asta de multe ori.Ar fi o noua "realizare mareata" a patronului stie-tot.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează