FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prinţul lui Al Hilal face lumină în cazul transferului lui Wesley la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 decembrie 2012 15:48

Gigi Becali a anunţat la începutul săptămînii că Wesley regretă că a plecat din România şi că ar vrea să se întoarcă în Liga 1, chiar la Steaua.

Imediat, fostul jucător de la Vaslui l-a certat pe Becali şi i-a transmis să plătească pentru a-l transfera în Ghencea: "El vorbeşte prea mult la televizor, e mereu acolo. Dacă vrea să mă ia, trebuie să plătească un milion de dolari".

Astăzi a reacţionat şi prinţul care deţine clubul Al Hilal, explicînd că nu este nimic adevărat în transferul brazilianului înapoi în România:  "Nu există negocieri pentru transferul lui Wesley la Steaua Bucureşti. Comentariile preşedintelui de la Steaua nu au nici un fond real. Wesley şi-a manifestat dorinţa să rămînă la Al-Hilal şi să-şi continue contractul. Vă asigurăm că nu am discutat cu nimeni de la Steaua Bucuresti", a declarat numărul 1 de la Al Hilal în presa arabă, conform ziare.com

Wesley a plecat la sfîrşitul lunii iulie de la Vaslui, arabii plătind două milioane de dolari lui Adrian Porumboiu. Wesley a fost desemnat şi cel mai bun jucător străin din Liga 1 în 2012, chiar dacă a jucat doar în returul sezonului trecut.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
belamy
belamy  •  24 Decembrie 2012, 09:31

jiji n-are nicio functie la steaua, el vorbeste ca sa nu adoarma si ramane acelasi sub-mediocru...

luciano86
luciano86  •  24 Decembrie 2012, 05:43
Postat de anne pe 23 Decembrie 2012, 21:56

cum ar arata steaua cu Weslwy si cu Messi...Tatarusanu - joe panait, Bucur bogdan, Belodedici, Parvu, Minea, R Nagy, Messi , Iordanescu Wesley...multa mhiuhe

Du-te si vezi-ti de sarmale pana nu te umplem de carnita. :)

anne
anne  •  23 Decembrie 2012, 21:56

cum ar arata steaua cu Weslwy si cu Messi...Tatarusanu - joe panait, Bucur bogdan, Belodedici, Parvu, Minea, R Nagy, Messi , Iordanescu Wesley...multa mhiuhe

Vezi toate comentariile (9)
Comentează