FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Prizonierul" Torje așteaptă salvarea de la Dinamo: "Adi Mutu a sunat la club"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 19:03

Gabi Torje a dezvăluit că și-ar dori să revină în Ștefan cel Mare, dar Dinamo nu poate îndeplini pretențiile financiare ale celor de la Terek Groznîi.

Torje este nemulțumit de faptul că nu joacă atât cât și-ar dori la Terek și își dorește să plece, deși a primit asigurări din partea antrenorului și conducerii că situația sa se va schimba.

"Cei de Terek nu mă lasă să plec împrumut. Nu sunt într-o poziție minunată, dar am avut câteva discuții cu ei și nu mă lasă să plec nicăieri. Am vorbit cu ei, cu antrenorul și cu președintele, au zis că e totul în regulă, că voi juca. Am avut discuția asta în urmă cu o săptămână. Voi vedea. 

Zvonurile legate de revenirea la Dinamo nu au apărut fara un dram de adevăr, pentru că eu am discutat cu Adi Mutu înainte și i-am zis că aș vrea să vin. Adi a sunat la club, a vorbit cu cineva. Dacă eu sunt încă aici, cred că nu s-au înțeles", a spus mijlocașul de 27 de ani la TV Digi Sport.

Fostul fotbalist al lui Dinamo este de părere că oficialii lui Terek nu poate obține aceeași sumă pe care au plătit-o la transferul său de la Udinese.

"Ei vor să mă vândă pentru prețul pe care m-au cumparat. Eu m-am dus acolo după Campionatul European și au plătit pe mine 900.000 de euro. Nu cred că mai pot primi acum tot aceeași sumă, pentru că 6 luni de zile nu am jucat. Cred că ar trebui să mai lase din preț", a concluzionat Torje.

6 meciuri
din 19 a jucat Torje la Terek în acest sezon, acumulând un total de doar 235 de minute 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
jony1973
jony1973  •  10 Ianuarie 2017, 22:37

Torje ar fi bun in partea drepta pentru marirea vitezei in benzi. De la mijloc in sus s-ar putea juca: Nistor-Busuladzic-Hanca , iar in atac Lazar-Rotariu-Torje

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Ianuarie 2017, 21:50

Dinamovisti, cat timp este Negoita patron ,nu o sa avem transfer de cel putin 100.000 de euro. Nu putem spera la transferuri mai mari de 5-10.000 de ce sa ne amagim .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Ianuarie 2017, 21:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Erezervata pentru FC STAR BUCURESTI . Lasa ba demagogia . Romania nu mai exista decit pe hirtie . Padurile sunt ale austriecilor . 40 din paminturile arabile nu mai aprtin romanilor . Petrolul la fel . Mai usor cu vrajeala ca nu tine .Pa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close