FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme la FCSB înainte de Derby de România! Dezvăluiri din vestiar: „Atmosfera e foarte proastă! Dinamo e favorită”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 17:26 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 18:02

Helmuth Duckadam (61 de ani), fost președinte de imagine de la FCSB, a analizat situația de la clubul roș-albastru și a dezvăluit că lucrurile nu stau foarte bine în vestiar înainte de derby-ul cu Dinamo.

  • FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro

„Atmosfera este foarte proastă în sânul și în jurul echipei! Și se vede asta și din declarații. Uitați, nici nu au venit bine jucătorii de la Hermannstadt si deja vor să se întoarcă. De ce? Pentru că nu le convine această atmosferă care este acum la FCSB.

Cele două înfrângeri în campionat și ratarea calificării în Europa League spun totul. În plus, s-a văzut și în gestul lui Olaru (n.r- eliminat în meciul cu Poli Iași după ce l-a înjurat pe arbitru). MM Stoica a greșit pentru că jucătorul nu are nicio scuză pentru ce a făcut. Să faci asemenea gest...

E clar că ceva se întâmplă acolo și e limpede că nu e deloc de bine. De aceea eu o văd pe Dinamo favorită”, a declarat Heltmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: totul despre Derby de România

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Darius Olaru și-a aflat pedeapsa! Ce suspendare a primit după ce l-a înjurat pe arbitru

FCSB se teme de Dinamo înaintea meciului direct: „E nevoie de spiritul stelist” » Ce șanse are Dennis Man să joace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  30 Septembrie 2020, 22:42

Important e sa nu existe greseli de arbitraj

johnwick
johnwick  •  30 Septembrie 2020, 19:40
Postat de guess.why pe 30 Septembrie 2020, 18:27

Orice echipa e favorita in fata celor de la fc fcsb, nu doar dinamo. Acest club kitschos e in pragul falinentului. Vad ca nu plange nimeni (in afara de insignifiantii fecesebisti) dupa ei, asa ca totul e ok :)))

Pimpao e favorită cu orice echipă. Ultima data i-a bătut una care nu mai batuse pe nimeni :))

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Septembrie 2020, 19:08

Mai profitorule, Becali a fost bun cand ti-a achitat costul pentru interventiile chirurgicale legate de anevrismele de circulatie la bratul afectat? Acum te-ai transformat intr-o "trompeta sparta" care face fel de fel de observatii neacoperite de realitate. De unde stii tu care este atmosfera din sanul clubului? Esti cumva acel "ginist" care tragi cu urecea la toate zvonurile care circula prin "piata libera" si le consideri a fi "patente proprii". De ce te mai intereseaza FCSB daca ti-ai dat "auto-divort"? De ce nu taci? Esti la fel ca acei indivizi care daca pleaca dintr-un loc incepe... "sa le puta"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close