FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Probleme MAJORE la Sepsi înaintea meciului cu CFR Cluj! Tandia e OUT și de la al doilea meci: „Avea dureri mari, e internat la spital”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 14:47

Ibrahima Tandia, golgeterul și cel mai bun jucător al lui Sepsi, nu va juca împotriva CFR-ului în partida de campionat de duminică. 

Fotbalistul a avut o infecție la măsea și în acest moment este internat la spital. Informația a fost confirmată de Janos Bokor, managerul general de la Sepsi OSK. 

„Tandia are probleme și nu va putea juca împotriva CFR-ului, în weekend. A trebuit să-i extragem o măsea. Avea dureri mari, a făcut puroi și acum este internat pentru a sta sub observație.

A avut dureri mari după extracție și a fost nevoit să meargă la urgențe. Acum este sub tratament, este ok. Cred că în 2-3 zile va reintra la antrenamente.

Săptămâna asta nu s-a antrenat deloc cu echipa și nu va putea juca”, a zis Janos Bokor pentru GSP.RO în urmă cu puțin timp.

Oficialul lui Sepsi a anunțat de ieri, la GSP LIVE, că Tandia are probleme la o măsea, iar azi a confirmat faptul că este internat și că va lipsi și de la al doilea meci cu CFR, după cel din Cupă. 

  • CFR Cluj - Sepsi OSK este duminică, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

CITEȘTE ȘI:

GSP LIVE // VIDEO De ce nu a jucat Tandia cu CFR Cluj? Explicația oficialilor lui Sepsi: „A trebuit să-i scoatem un dinte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  01 Martie 2019, 18:25

Se supara gigimea spalata pe creier de cioban ca pot face si altii omenii? Ipocrită rasă si rupta de realitate; ei sustin fcsb, dar se dau stelisti!

poison
poison  •  01 Martie 2019, 17:25

Se va reface până la meciul cu FeCeSeBe-aua. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  01 Martie 2019, 16:56

CFR o sa faca 5 victorii din 5 meciuri in sezonul asta cu sepsi, si 7 din 7 per total. Nu au astia rusine, astia sunt pe fata, U cluj - CFR cel mai mare blat din istoria campionatului, ala de la U Cluj ia dat un uppercut in careu penalty, 1-0 treaba rezolvata

Vezi toate comentariile (6)
Comentează