FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Probleme mari la CFR Cluj » Jucătorii nu s-au antrenat! Vasile Miriuţă: "Cine nu vrea nu merge la Botoşani" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 20:11

CFR Cluj e pe locul doi în Liga 1, însă jucătorii nu sînt plătiţi de luni bune. Elevii lui Vasile Miriuţă au refuzat astăzi să se antreneze şi ar putea boicota deplasarea de la Botoşani.
"Feroviarii" au ajuns la 15:30 la Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", însă au refuzat să se urce în autocar pentru a merge la baza de pregătire, anunţă stiridesport.ro. Iuliu Mureşan a participat la o şedinţă la vestiare, însă a plecat de la stadion fără să ofere detalii.

Jucătorii au efectuat doar cîteva alergări uşoare, semn că rezultatul discuţiilor nu a fost pe placul lor. Miriuţă le-ar fi transmis jucătorilor: "Vă înţeleg perfect! Cine nu vrea să meargă la Botoşani să-mi spună şi îi voi respecta decizia".

Meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj va avea loc sîmbătă, de la ora 18:00, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
flomar12
flomar12  •  07 Noiembrie 2014, 16:42

De ce il injurati pe Miriuta; omul asta are coloana, nu se indoaie, e constient de valoarea lui, cati au fost inainte de el si ce au facut; el nu se sperie ca ramane fara slujba; eu l as prefera la steaua dar din pacate e dinamovist.

daniaania
daniaania  •  07 Noiembrie 2014, 15:27

Din pacate liga 1 este in regres, fotbalul romanesc este in pericol.Nu mai sunt investitiori in fotbal.si steaua poate sa aiba probleme in lunile urmatoare, nici ea nu sta f bine.

blatistu49
blatistu49  •  07 Noiembrie 2014, 13:35
Postat de alexbarosanu pe 06 Noiembrie 2014, 22:00

o rusine de campionat! in prima liga nu are cine sa joace iar din ligila b nu are cine sa promoveze! halal fotbal romanesc

FALIMENT total fara sponsori

Vezi toate comentariile (30)
Comentează