FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Probleme mari la Poli Iași » Adrian Ambrosie: „Suntem victimele unui război politic”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 13:14

Consiliul Județean refuză să ajute clubul Poli Iași, înglodat în datorii, iar Adrian Ambrosie, președintele alb-albaștrilor, vede o rea-voință: „Pe aceeaşi lege, Primăria finanţează, dar CJ spune că nu poate. Nu se înțelege că Poli nu-i implicată politic”.

Politehnica Iaşi navighează în continuare periculos din punct de vedere financiar. Cu datorii de circa 900.000 de euro, fără surse clare de finanţare, ieşenii trăiesc de multe ori de pe o zi pe alta. Ultima importantă injecţie financiară din acest an va fi primită săptămâna viitoare, când Primăria Iaşi va vira 1,3 milioane lei în conturile clubului din Copou. 

Cu aceşti bani vor fi plătite salariile pe luna august şi alte datorii presante. Apoi, până la finele anului, va fi secetă majoră, în condiţiile în care Poli nu are vreun sponsor important, iar prin mutarea la Botoşani nu va mai obţine profit din vânzările de bilete. În plus, cererea de finanţare adresată Consiliului Judeţean Iaşi a fost respinsă. 

Preşedintele Politehnicii, Adrian Ambrosie, crede că decizia CJ este o consecinţă a războiului politic dintre CJ Iaşi şi Primărie: „Pe aceeaşi lege, Primăria finanţează, iar CJ spune că nu poate finanţa. În alte părţi, Consiliile Judeţene sunt sponsori principali. Nu se întelege că Poli nu este implicată politic”.

VEZI ȘI:

CRAIOVA // EXCLUSIV Carlos Fortes se întoarce în România! Motivul incredibil pentru care a căzut transferul în Israel

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
915542705250791
Aurel Stana  •  19 Septembrie 2019, 16:05

Aceste finantari sant ilegale2de ce se numeste LIGA PROFESIONISTA Uni baga bani din buzunar iar alti vor de a moaca de la stat..folositi bani cetatenilor pt altfel de proiecte care sa le ridice nivelul de traim iar echipadaca nu gaseste patron privat sa se duca in ligile inferioare

1762587313760987
Mihai Paduraru  •  19 Septembrie 2019, 14:17

mister mp...........mare baron local al ciumei rosii............va plati cu vraf si indesat batjocura la adresa echipei de fotbal iesene,care este brand/ul Iasului.................si mai are foarte multe bube pentru care trebuie linsat politic.............

robotzel
robotzel  •  19 Septembrie 2019, 14:05

Eu nu inteleg de ce un club privat trebuie sa primeasca bani din impozite. Inteleg daca era clubul primariei dar asa nu inteleg.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează