FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Probleme mari pentru Dinamo după derby-ul cu FCSB: "Nu cred că va mai rămâne Contra"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 09:35

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo și coleg cu antrenorul Cosmin Contra, a vorbit despre echipa alb-roșie și a declarat că tehnicianul nu va continua și în sezonul viitor.

"Lotul, am spus-o mai inainte, e subțire. Trebuie să facem transferuri. Nu cred că va rămâne Contra. El depinde foarte mult de jucători. Așa că e important să vină jucători la Dinamo.

Important este să vedem ce avem de făcut la Dinamo de acum încolo. E foarte important că a venit Contra, dar ne trebuie jucători. Trebuie să vedem viitorul", a spus Kiriță la TV Dolce Sport.

Contractul lui Contra expiră în vară, iar șefii lui Dinamo negociază prelungirea înțelegerii.

"Un meci în care, pana la urmă, trebuia să se joace deschis. A doua repriza s-a jucat deschis Din păcate, am pierdut, aia e. Îmbucurator este faptul că, până acum, i-am bătut, dar pentru moral trebuia să batem azi. După înfrângerea asta, s-au cam dus șansele la titlu" Giani Kiriță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mvradulescu
mvradulescu  •  03 Aprilie 2017, 14:17
Postat de Neculaescu Mircea pe 03 Aprilie 2017, 10:38

daca asta se crede antrenor mare .... el crede ca daca face tot felul de exchibitii pe margine, gata e mare.

Oare a făcut cursurile școlii de antrenori împreună cu Șumudică ? Despre amândoi se poate spune că au calități remarcabile în pregătirea paridelor, dar se dau în spectacol pe marginea terenului crezând că își „vitalizează” suporterii, deși după părerea mea efectul de moment o fi el încurajator (la cald), dar impresia pe termen lung nu arată deloc bine ... Le doresc succes la amândoi, însă seccesele de durată vor veni abia după ce vor schimba câte ceva în comportamentul pe marginea gazonului ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Aprilie 2017, 12:32

hai sa nu ne pacalim..sansele la titlu s-au dus odata cu transferurile lui Puljici, Mevlija, Anton si apoi Gnohere, Rotariu si Lazar si cu rasuflatii adusi sa-i inlocuiasca. s-a vazut dupa jocul si constanta din intreg sezonul. Mai mergeau cat de cat lucrurile si apoi a venit Mutu. eu nici nu cred ca Dinamo si-a propus titlul decat la nivel declarativ...nu poti sa ai o astfel de campanie de transferuri si sa gandestica te bati la titlu.

balauru48
balauru48  •  03 Aprilie 2017, 12:08

Cat timp ramane negoita, Dinamo nu castiga nicun trofeu. Asta cu castigarea titlului a fost o gluma proasta, foarte proasta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează