FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru Gane: de-abia a sosit la Dinamo și stă o lună pe tușă

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 15:40 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 16:32

Primul transfer al „câinilor”, mijlocașul Andrei Blejdea (24 de ani), iese din schemă pe termen lung din cauza unei microleziuni fibrilare.

  • Dinamo – Gaz Metan se joacă mierduri, de la 20:00. Partida e liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport+ și Digi Sport.

Andrei Blejdea reprezintă o pierdere importantă pentru Ionel Gane și dinamoviști. Primul transfer al lui 2021 iese din calculele echipei pentru o lună. Extrema a suferit o microleziune fibrilară și va reveni pe teren abia de la începutul primăverii

Staff-ul tehnic și cel medical nu doresc să riște folosirea fotbalistului ofensiv întrucât ar risca să-l piardă pentru tot restul sezonului. Din păcate pentru el, Blejdea va rata ambele derby-uri cu FCSB de la începutul lunii viitoare, mai întâi, în campionat, apoi în Cupa României.

Dinamo. Andrei Blejdea stă o lună pe bară

Andrei a intrat pe parcurs în primele două etape din 2021, de la revenirea în Ștefan cel Mare, iar la Botoșani era anunțat titular. A fost scos din echipă fix înaintea startului partidei din cauza problemelor medicale. Blejdea va urma un program separat. 

EXCLUSIV Probleme pentru Gane: de-abia a sosit la Dinamo și stă o lună pe tușă

Fotbalistul care a jucat la FC Argeș în prima parte a sezonului nu este singurul indisponibil pentru roș-albi. Paul Anton nu s-a antrenat nici el la parametri optimi și, probabil, nu va juca nici contra Mediașului. I-au recidivat problemele la aductori, plus la inghinali, astfel că va continua să fie spectator. 

În schimb, Janusz Gol s-a putut pregăti normal și este așteptat să reapară în lotul lărgit. 

3 idei de la Ionel Gane înainte de Dinamo – Gaz Metan:

  • „Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoșani, vreau o reacție pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziție și pe cei care nu au făcut deplasarea în Moldova. Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toți, indiferent de nume. Sunt jucători valoroși, cu experiență, cu siguranță vor aduce un plus echipei"
  • „La Botoșani am avut pe foaie 10 jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulți ani. Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este ușor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată"
  • „Jucătorii sunt pregătiți fizic și mental, nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din 3 în 3 zile, să uiți o înfrângere pentru a învăța din nou să câștigi"

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Sfârșitul lui Dinamo poate veni tocmai de la români! » 3 jucători dau clubul în judecată

EXCLUSIV Ionuț Negoiță respinge varianta lansată de Cornel Dinu și le spulberă speranțele fanilor lui Dinamo: „Nu are nicio legătură cu realitatea” + ce garanții i-a arătat Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  26 Ianuarie 2021, 22:39

Esanu- Puljic, Bejan, Grigore, Filip- Serban, Rauta- Sorescu, Achim, Fabbrini- Gueye

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Ianuarie 2021, 18:59

ESANU - I.SERBAN(oltay) , BEJAN , R.GRIGORE , A.RADU - RAUTA , S.FILIP -NEPOMUCENO , MAGUREANU , FABBRINI - NEMEC(moldoveanu) !!!

81mada
81mada  •  26 Ianuarie 2021, 17:52

Si cu el si fara el tot un ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează