FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Sfârșitul lui Dinamo poate veni tocmai de la români! » 3 jucători dau clubul în judecată

Ionuț Șerban, piatra de moară din casa lui Dinamo +16   FOTO
Ionuț Șerban, piatra de moară din casa lui Dinamo

Articol de , , - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 07:11 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 10:17

Ricardo Grigore, Florin Bejan și Ionuț Șerban au formulat și ei memorii împotriva lui Dinamo. ”Rici” cere și rezilierea contractului, ceilalți doi vor doar să le fie plătite restanțele.

Vestiarul lui Dinamo se golește de la o săptămână la alta! Au plecat deja mulți străini dintre aceia pe care îi aduseseră directorul sportiv Collado și antrenorul Contra, acum nu mai suportă situația nici măcar fotbaliștii români, mai legați afectiv de club și de suporteri. 

Ricado Grigore: internațional de tineret, gratis pe piață 

Nici ei nu mai rezistă să se antreneze zilnic și să joace fără să fie plătiți. Ricardo Grigore, Florin Bejan și Ionuț Șerban au trimis notificări prin care au înștiințat clubul că deschid procese în comisiile Federației. Grigore cere să fie plătit la zi și să-i fie reziliat contractul cu Dinamo. La 21 de ani, internaționalul de tineret și-ar găsi ușor un alt angajator, mai ales din postura de jucător liber.

"Rici" a crescut în Ștefan cel Mare ca junior și a adunat, la nivelul seniorilor, 61 de partide și 4 goluri în campionat. El a fost unul dintre oamenii importanți și în stagiunea curentă, în care a evoluat de 11 ori în Liga 1. 

+12 FOTO

Bejan, titular în înfrângerea de la Botoșani, 0-4, nu vrea să îi fie rupt acordul, el pretinde doar să îi fie plătite salariile pe care i le datorează Dinamo, iar colaborarea să continue. Fundaș central, ca și Grigore, el calculează că e mai convenabil să rămână sub angajament cu roș-albii decât să se apuce acum să-și caute alt club. Bejan are 29 de ani și a ajuns printre "câini" în 2019, achiziționat de la Astra.

Dinamo. Bine că Ionuț Șerban vrea doar salariul!

La fel judecă și Ionuț Șerban. În cazul lui, e o veste bună pentru Dinamo faptul că el nu cere ruperea contractului, deoarece despărțirea ar obliga societatea să-i achite lui Vasile Șiman un milion de euro! 

Așa a fost înțelegerea în 2013, atunci când dinamoviștii l-au adus pe Șerban de la Sportul Studențesc: în momentul în care Ionuț părăsește clubul, indiferent de modalitatea în care încetează legătura lui cu roș-albii, Șiman trebuie să încaseze milionul de euro. 

Continuă cea mai bizară înțelegere din Liga 1! A bifat al 9-lea an cu cel puțin un meci în tricoul lui Dinamo

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani nu a evoluat niciodată ca titular în sezonul acesta, a apărut în două partide ca rezervă utilizată pe parcurs, dar tot e mai convenabil pentru club să-l păstreze și să-i achite salariul lunar de 5.000 de euro decât să scape de el acum și să se trezească imediat cu o datorie de un milion de euro, care ar accelera drumul către faliment, spre care "câinii" oricum se îndreaptă.

"Șiman n-avea cum să refuze cadoul!" 

Alexandru David, fostul președinte al lui Dinamo, a explicat înainte să părăsească funcția din club cum s-a ajuns la înțelegerea-capcană cu Vasile Șiman, una care i-a îndatorat pe roș-albi pe termen nelimitat: 

"Ionuț Șerban poate rămâne la Dinamo câtă vreme este în stare să joace fotbal. El trebuie doar să vină la antrenamente, să respecte programul stabilit, nu contează cât joacă. Nu contractul lui Șiman îl ține în club, ci contractul lui Constantin Anghelache! Șiman a semnat, dar n-ar fi avut cum să refuze! Când cineva îți pune în față un contract care îți convine, doar nu-i spui «Vezi că nu e OK pentru tine!»".

65 de meciuriși un gol a adunat Ionuț Șerban în șapte ani la Dinamo. A debutat pentru Sportul în Liga 1 în 2012, când nu împlinise 17 ani

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Doar Dinamo mai transferă așa » „Câinii” vor un atacant care n-a mai jucat din 2018!

Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
creeperno999
creeperno999  •  26 Ianuarie 2021, 22:45

N-ati sters inca fake newsul?

dd_1001
dd_1001  •  26 Ianuarie 2021, 22:07

....***.... *** da iar cu bata in balta si e obligata sa publice interviul cu Grigore care dezminte toate marsaviile publicate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

un2si3
un2si3  •  26 Ianuarie 2021, 13:46
Postat de xclx pe 26 Ianuarie 2021, 13:25

Altu rupt de realitate... si ultimul meci cu CFR ce a fost? Deac dupa galbenul din minutul 3 (care trebuia sa fie cartonas rosu direct) a mai facut 12 faulturi... ai statitstica meciului... si a termiant pe teren ...

stii ce e culmea ,ca toti dinamovistii s-au lepadat de mandrie si in ultimii ani ,in lipsa de rezultate ,sau erijat in suporteri CFR !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează