FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

Dorin Șerdean (în stânga) e acuzat din nou de suporteri +16   FOTO
Dorin Șerdean (în stânga) e acuzat din nou de suporteri

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 15:15 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 15:38

Dinamo a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că suporterii au recuperat un presupus prejudiciu creat de fostul președinte Dorin Șerdean.

  • CONTEXT: Demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv al lui Dinamo a fost anunțată în urmă cu 3 zile, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar Șerdean nu o recunoaște și spune că încă are drept de semnătură!
  • Mai mult, Șerdean a contestat toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB. 

Proaspăt demis, Dorin Șerdean e acuzat că s-ar fi folosit de banii suporterilor pentru a primi asistență juridică din partea avocatului Gabriel Bucur, cel care, ulterior, a ales să restituie suma fanilor.

„Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie”, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al „câinilor”.

Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean

București, 25 ianuarie 2021. Acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul președinte executiv al clubului, Dorin Șerdean, așa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înțeles cum stau lucrurile la Dinamo București și a acceptat astăzi să returneze banii primiți din partea fostului președinte executiv Dorin Șerdean, a anunțat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial. 

Dinamo București îi mulțumește public avocatului Gabriel Bucur pentru atașamentul față de culorile clubului, față de toți susținătorii echipei noastre!

Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie.

Dinamo București a anunțat joi, 21 ianuarie 2021, încheierea raporturilor contractuale cu Dorin Șerdean. A doua zi, fostul președinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo București, plătind din banii suporterilor asistența juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur.
- Dinamo București, prin Biroul de presă

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță reacționează după acuzele fanilor DDB: „Cum să mă ajute falimentul lui Dinamo?! Nu am recuperat nimic de la spanioli” + ce garanții i-a arătat Cortacero

EXCLUSIV Lovitură decisivă pentru Dorin Șerdean: dat afară de la Dinamo, a încasat o nouă umilință!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ios_ge
ios_ge  •  26 Ianuarie 2021, 11:50

Respect Gabriel Bucur!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  25 Ianuarie 2021, 23:31

Program DDB : cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie. - ba voi aveti *** ????????????? Asa vreti voi in Champions League ????? :) hahahahahahaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2021, 22:43

Dati-l afara pe ala negru

Vezi toate comentariile (17)
Comentează