FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Fabbrini: „Recuperarea durează mai mult decât ne așteptam”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 12:10

Florin Prunea a vorbit despre accidentarea lui Diego Fabbrini și spune că aceasta e mai gravă decât se aștepta staff-ul dinamovist. 

„La Fabbrini recuperarea durează mai mult decât ne așteptam. Acum e la o clinică specializată”, a declarat Prunea la Pro X. 

Italianul a strâns 4 meciuri în tricoul alb-roșu de la sosirea sa, fără să înscrie vreun gol. 

Coșmarul Foresta Suceava

Președintele lui Dinamo a vorbit și despre meciul din „optimile” Cupei României cu Foresta Suceava: „Domnul Grigoraș a zis că-și dorește o echipă ca FCSB sau Dinamo și a ieșit ce și-a dorit. Cei de la Suceava sunt de apreciat că fac toate eforturile să aibă nocturnă pentru meciul cu noi. Mi-aș dori să vină în Liga 1. Suceava e un oraș care ar merita să aibă echipă în Liga 1”. 

  • Foresta Suceava - Dinamo se joacă miercuri, 30 octombrie, de la ora 19:30.

Prunea și-a adus aminte și de partida cu Foresta din anul 2000, când roș-albii au condus cu 4-0, însă la final au pierdut cu 4-5: „Meciul cu Foresta Suceava din urmă cu 19 ani a fost un meci care se întâmplă o dată la 300 de ani”. 

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează