FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme pentru Florentin Matei la FCSB: „Îi pare rău că a venit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 12:54

Florentin Matei (25 de ani) a revenit în iarnă la FCSB, echipă la care s-a format ca jucător, însă transferul care era anunțat cu surle și trâmbițe de Gigi Becali e foarte aproape să devină un fiasco.

Teja l-a folosit pe Matei în 6 meciuri, dar niciodată n-a evoluat mai mult de 55 de minute, fiind criticat de Gigi Becali, care a anunțat că în vară îl va lăsa să plece.

Marian Aliuță, fost jucător al roș-albaștrilor, îl sfătuiește pe Matei să nu mai asculte vorbele patronului și să-și facă jocul.

"Suntem doi jucători, din punctul meu de vedere diferiţi. Eu sunt stângaci, el este dreptaci... eu am făcut asta cândva la Steaua, am plecat, m-am întors şi am jucat. Era altă atmosferă, atunci când am venit eu, aveam un alt antrenor, ştiţi cu toţii, era Piţurcă, nu se trecea peste el, lua toate deciziile în club, el m-a adus, el ne-a adus pe toţi, exista linişte.

În perioada când jucam, am avut şi noi momente proaste, dar eram certaţi în vestiare, nu în public. Nu este greu, ai nevoie să te adaptezi, dar îţi trebuie timp. Cred că îi pare rău că a venit, dar repet, eu cred că era şi visul lui de a juca la Steaua, atât timp cât creşti la un club şi eşti format, cum l-a avut şi eu, m-am întors de la Şahtior să joc la Steaua pentru că iubesc culorile.

Asta a făcut şi el. Trebuie să se concentreze mai mult, nu are nimic de pierdut. Şi dacă a zis patronul că va pleca, ok, va juca până în vară, eu zic că are calitate şi poate să facă diferenţa", a declarat Marian Aliuţă la TV Telekom Sport.

1.000.000 €e cota de piață a lui Florentin Matei, conform transfermarkt.de

Citește și:

Dică povestește un episod cu Becali în vestiar: „Mi-a zis: «Țigane, pierde echipa, tu ești de vină!»”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
alan24
alan24  •  22 Martie 2019, 17:53
Postat de cpt.ahab pe 22 Martie 2019, 14:20

Florentin Matei și Stoian merită din plin ceea ce li se întâmplă! Nu au venit în necunoștință de cauză.

mai ales florentin matei nu are nici o scuza !!!el a mai fost terfelit o data, a plecat in genunchi de acolo..acum a venit inapoi. poate este masoochist

vnelu02
vnelu02  •  22 Martie 2019, 17:10
Postat de robert_t_ pe 22 Martie 2019, 16:46

Da bine le zici !! Eu daca as fi in conducerea celor de la CSA as da media in judecata pentru FRAUDA !!! ..CRAITOUILE CAUTA PE NET CE INSEAMNA FRAUDA !!!

"crăiţoiul" este un biet substantiv comun, care trebuie scris cu literă mică. Mai departe, chiar că nu mai contează ...

robert_t_
robert_t_  •  22 Martie 2019, 16:46
Postat de raduu1cristian pe 22 Martie 2019, 15:56

Incet, incet o a constientizati toti ca incalcati legea atunci cand numiti FCSB, STEAUA. Exista o hotarare judecatoresca definitiva care spune clar ca se incalca legea atunci cand se foloseste denumirea STEAUA pt a numi echipa fscb. Trebuie sa fiti constienti ca incalcati legea atunci cand numiti fcsb ca fiind STEAUA si ca e posibil ca la un moment dat sa raspundeti pt aceasta incalcare a legii. E o chestiune de timp pana cand se va face distinctia clara, in constiinta opinie publice, intre fcsb si STEAUA iar pana atunci nu faceti decat sa intretineti o confuzie care afecteaza grav imaginea echipei de fotbal STEAUA BUCURETI

Da bine le zici !! Eu daca as fi in conducerea celor de la CSA as da media in judecata pentru FRAUDA !!! ..CRAITOUILE CAUTA PE NET CE INSEAMNA FRAUDA !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează