FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Probleme pentru Gică Hagi! Viitorul poate pierde gratis un jucător important

Bradley de Nooijer (primul jucător din stânga) nu vrea să își prelungescă contractul cu Viitorul.
Bradley de Nooijer (primul jucător din stânga) nu vrea să își prelungescă contractul cu Viitorul.

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 12:45 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 14:18

FC Viitorul Constanța este foarte aproape să îl piardă pe Bradley de Nooijer (22 de ani). Fundașul stânga a intrat în ultimul an de contract și nu se gândește la o eventuală prelungire.

Deoarece olandezul refuză prelungirea contractului cu echipa constănțeană, oficialii Viitorului au hotărât să îl trimită la echipa a doua. Gică Hagi, patronul clubului, nu ia în calcul să renunțe la jucătorul său fără să încaseze cel puțin 400.000 de euro. Se pare că o formație din Eredivisie este interesată de serviciile fundașului, dar numai după ce acesta își va încheia conturile cu formația de la malul mării.

1.2 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Bradley de Nooijer

Probleme cu viața personală

Se pare că nu doar problemele contractuale cu clubul îi dau bătăi de cap lui de Nooijer, ci și problemele din viața personală. Site-ul ziare.com susține că olandezul trece printr-o perioadă grea, deoarece tocmai s-a despărțit de iubita sa. Aceștia erau împreună de aproximativ un an.

Bradley de Nooijer ajuns la Viitorul în 2017 și până în acest moment a bifat 99 de meciuri oficiale pentru constănțeni. Pentru echipa patronată de Gheorghe Hagi urmează meciul cu Universitatea Craiova din a 3-a etapa a campionatului.

Citește și alte știri din Liga 1:

Marius Croitoru nu se opune transferurilor lui Chindriș și Haruț la Dinamo: „Ar fi o mândrie pentru mine, iar semnale cam sunt”

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Transformar remarcabilă pentru veriga slabă din sezonul trecut

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  12 Septembrie 2020, 13:49

Mare pierdere , inafara de sprint nu are nimic , pase nu , centrari nu , la driblinguri se incurca rau de tot in ate :)))) Nu stiu cum a putut sa-l ia Hagi sa ne prezinte un asa campion. Mare Campion.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează