FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-1

VIDEO Marius Croitoru nu se opune transferurilor lui Chindriș și Haruț la Dinamo: „Ar fi o mândrie pentru mine, iar semnale cam sunt”

Marius Croitoru (39 de ani) nu s-ar opune unor transferuri pe axa FC Botoșani - Dinamo. +49   FOTO
Marius Croitoru (39 de ani) nu s-ar opune unor transferuri pe axa FC Botoșani - Dinamo.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 12:00 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 13:31

Marius Croitoru (39 de ani) nu s-ar opune unor transferuri pe axa FC Botoșani - Dinamo. 

Cosmin Contra a reușit să întărească vizibil echipa. Spaniolii aduși pe salarii mari au arătat ce pot în meciul cu FC Botoșani, iar fostul selecționer vrea să rezolve altă problemă acum, cea a jucătorilor eligibili pentru regula U21. Pe lista lui s-ar afla și fundașul dreapta Denis Haruț (21 de ani) și fundașul central Andrei Chindriș (21 de ani), ambii internaționali de tineret. Marius Croitoru nu exclude din start varianta cedării celor doi fotbaliști. 

Croitoru: „Ar fi o mândrie să am jucători la Dinamo”

„Mă bucur dacă o echipă precum Dinamo şi un antrenor de nivelul domnului Contra se uită la fotbaliştii mei. Pentru mine e motiv de mândrie, pentru mine, pentru oraş şi pentru echipă. Dacă Dinamo va deveni ceea ce a fost odată, pentru mine ar fi o mândrie să am jucători la Dinamo, iar semnale cam sunt, după ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Să dea Dumnezeu să redevină Dinamo ce a fost şi să cumpere jucători de la FC Botoşani!", a declarat Marius Croitoru în conferința de presă de la finalul partidei cu Dinamo. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Botoșani 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Botoșani 1-1:

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. Marius Croitoru și-a certat jucătorii după egalul cu Dinamo: „Am arătat ca o echipă de acum 15 ani”

DINAMO. Ioan Becali, intervenție acidă la TV » Critică politica de salarii a lui Cortacero: „Fă-le și ăstora salariul mai mare. Nu se poate așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
alexpescaru
alexpescaru  •  13 Septembrie 2020, 14:20
Postat de Robert Sergiu pe 12 Septembrie 2020, 14:47

Degeaba se agita dinamovistii pe aici NU AU ARGUMENTE CU NOI STELISTII Si app. Chindris nu a fost cedat pe 300k si il da gratis?

Ai scris comentariul înainte de meciul cu Voluntari, așa-i ? Ăla să fie argumentul ?

creeperno
creeperno  •  12 Septembrie 2020, 22:44

Il dam pe fabbrini la schimb

blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 21:59
Postat de Titi Suru pe 12 Septembrie 2020, 19:34

cam greu cu harut ...ca nu se incadreaza in politica clubului ... ar trebui sa aiba minimum 27 de ani!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează