FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. Marius Croitoru și-a certat jucătorii după egalul cu Dinamo: „Am arătat ca o echipă de acum 15 ani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 23:15 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:21

Dinamo și FC Botoșani au remizat în etapa a 3-a din Liga 1, scor 1-1, după ce echipa din Moldova a condus la pauză, dar a fost egalată prin superexecuția lui Borja Valle.

După meci, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, s-a declarat nemulțumit de jocul formației sale, în special cel din repriza a doua și a recunoscut că echipa alb-roșie a dominat jocul în partea secundă.

„Sunt supărat pe mine și pe echipa mea, mai ales pe maniera de joc din repriza secundă, Am arătat ca o echipă de acum 15 ani care juca împotriva lui Dinamo. Am fost o echipă temătoare în repriza a doua și nu vreau asta. 

Dinamo are o echipă bună, în formare. Felicitări lui Cosmin Contra. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei. Dinamo a controlat jocul din minutul 45 până în minutul 90+2. Dinamo a fost peste Botoșani în repriza secundă”, a declarat Marius Croitoru la Look Sport.

Golul lui Borja Valle nu poate fi caracterizat, La noi pe stadion nu prea se vede. E foarte greu. Trebuie să ai minte și calitate. Trebuie să ai minte, să vezi portarul și să transmiți repede de la creier la picior. El a demonstrat că poate face asta. Jucătorul meu nici nu a avut timp să iasă în întâmpinare
-Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Fază controversată la golul moldovenilor: Dinamo a cerut ofsaid! Ce spune un fost arbitru

Gol de poveste marcat de Borja Valle! A înscris de la 55 de metri

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 Septembrie 2020, 11:27

Chapeau Croitoule pentru Fair-play !

demolarii
demolarii  •  12 Septembrie 2020, 00:00

Cu tot comentariul tv favorabil Botosaniului, echipă a arătat că și Croitorulsi Iftimie: tari in gura, dar trași înapoi de burta....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează