FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // Dinamo, fără victorie după 3 etape! „Câinii” au obținut un punct cu Botoșani după supergolul lui Borja Valle

Dinamo și FC Botoșani se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. +49   FOTO
Dinamo și FC Botoșani se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 21:00 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 22:58

Dinamo și FC Botoșani s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, 1-1, iar Cosmin Contra rămâne fără victorie în al doilea mandat la echipa alb-roșie.

Programul etapei #3 din Liga 1

ACUM » Dinamo - FC Botoșani 1-1

Dinamo, cu patru dintre noile achiziții pe teren, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Janusz Gol și Adam Nemec, a început bine meciul. „Câinii” au făcut pressing și au încercat să țină de minge și au avut o ocazie importantă prin Deian Sorescu, care a trimis în bară, cu capul, din 11 metri.

Elevii lui Marius Croitoru au echilibrat jocul și au intrat în avantaj la pauză, după ce Isma Lopez a trimis mingea în propria poartă, în minutul 36, după reluarea lui Askhovsi. La faza premergătoare, jucătorii lui Dinamo au cerut ofsaid. (Detalii AICI).

Inspirația lui Cosmin Contra

La pauză, Cosmin Contra a mai trimis doi jucători noi: Borja Valle și Juan Camara. Iar jocul „câinilor” s-a schimbat. Dinamo a dominat jocul, iar Borja Valle, noul decar al echipei, a stabilit rezultat final. Mijlocașul a marcat un supergol, din propria jumătate. (Detalii AICI).

Până la final, Dinamo a încercat să marcheze golul victoriei, dar nu a reușit să își mai creeze ocazii mari. Echipa lui Cosmin Contra rămâne fără victorie în acest sezon. Dinamo este pe 11, cu 2 puncte, iar FC Botoșani este lider, cu 7 puncte.

  Prin cele patru debuturi, Dinamo a ajuns la 138 straini, fiind pe locul 1 all-time, peste CFR Cluj (135).

Dinamo - FC Botoșani, echipe de start

Dinamo: Straton – A. Gonzalez, Puljic, R.Grigore, Isma Lopez – Sorescu, Răuță, Gol, Fabbrini (Juan Camara 45) – Măgureanu (Borja Valle 45), Nemec
Rezerve: Eșanu, Bejan, Șerban, Mihaiu, Crețu, A. Bani, Borja Valle, Juan Camara 
Antrenor: Cosmin Contra

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Cascini, Babunski – Ashkovski, Ofosu, Keyta - Dugandzic
Rezerve: Hankic, Patache, Țigănașu, Florescu, Croitoru, Roman, Cîmpanu, Fili, Plămădă
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Dinamo


Arbitru: Marius Avram / Asistenți: Daniel Mitruți, Adrian Popescu

Revoluție în lotul lui Dinamo

Cosmin Contra n-a digerat bine înfrângerea din runda precedentă, 0-1 cu Chindia Târgoviște, și le-a cerut investitorilor spanioli transferuri. Pablo Cortacero s-a conformat și a urmat o serie de mutări importante. E de așteptat ca 4 dintre noii veniți să fie titulari: Gonzalez, Borja Balle, Isma Lopez și Nemec. Dacă îl adăugăm și pe polonezul gol, sosit în această vară, ajungem la jumătate de echipă schimbată. 

La FC Botoșani lucrurile sunt liniștite. Moldovenii au câștigat toate meciurile jucate în acest sezon, două în Liga 1, 3-2 la Pitești și 4-0 cu Poli Iași, și deplasarea în turul 1 preliminar al Europa League, 2-1 cu Ordabasy.

Clasament Liga 1:

Contra îl laudă pe Croitoru

Urmează un meci important, cu o echipă care joacă în Europa League, cu un fotbal total, de atac. E favorită pentru meciul de vineri. O echipă dinamică, care îmi place foarte mult. Din ce am văzut, la fiecare meci îmi place din ce în ce mai mult, pentru că joacă un fotbal plăcut, marchează multe goluri și pentru asta ar trebui felicitat antrenorul, Croitoru, pentru felul în care joacă echipa”
- Cosmin Contra, antrenor Dinamo

În primul rand exista această necunoscută a jucătorilor care au venit. Sigur, individual au valoare, pentru că nu e ușor să joci în Primera sau Segunda. Probabil Cosmin îi cunoaște foarte bine și de aceea a mizat pe serviciile lor și pentru noi vă fi o necunoscută și o mare problemă din punctul acesta de vedere.

Dar probabil și plusul acesta are un minus, pentru că nu au avut timp să-și închege anumite relații de joc. Speram că jucătorii mei să fie într-o formă bună și să câștigam. Botoșaniul este o echipă valoroasă.
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO. Dinamo - FC Botoșani, în runda cu numărul 3 din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo și FC Botoșani: 

DINAMO. EXCLUSIV Surpriza lui Contra! Feblețea lui a semnat astăzi noul contract

Cosmin Contra, reverență în fața celor de la FC Botoșani înaintea meciului direct: „E favorită!” + detalii despre transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (671)
ciuke
ciuke  •  12 Septembrie 2020, 08:48
Postat de pe 12 Septembrie 2020, 08:46

Mizeria fc5b nu a jucat NICIODATA așa cum a jucat Dinamo in repriza a doua.

Purtata Fetelor de la Căpâlna?

 •  12 Septembrie 2020, 08:46

Mizeria fc5b nu a jucat NICIODATA așa cum a jucat Dinamo in repriza a doua.

 •  12 Septembrie 2020, 08:45

Plâng gigistii, plâng...

Vezi toate comentariile (671)
Comentează