FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

DINAMO - FCU CRAIOVA. Probleme pentru Nicolo Napoli » Cel mai bun fotbalist este indisponibil

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2022 16:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 17:04

FCU Craiova nu se va putea baza pe argentinuanul Juan Bauza (25 de ani), principalul om de creație, în derby-ul cu Dinamo, esențial în lupta pentru evitarea barajului de menținere/promovare în Liga 1.

  • Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, 8 aprilie. Partida este programată de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1, Orange Sport și LookSport.

Juan Bauza a devenit indisponibil, după ce s-a accidentat în timpul amicalului pe care oltenii l-au pierdut cu CSA Steaua, scor 1-4, pe 26 martie.

Bauza a suferit o întindere la ischiogambieri au anunțat oltenii pe site-ul oficial al clubului. Fotbalistul a ratat și meciul din etapa precedentă, cu CS Mioveni, scor 1-1.

„Vrem să câștigăm. Știm cu toți că o victorie contra lui Dinamo ne-ar asigura salvarea în proporție de 60-70 la sută. Suntem conștienți însă că va fi un meci greu, se joacă. Dinamo nu mai este echipa de acum două luni. A schimbat antrenorul, îl cunosc bine pe Dusan Uhrin, știe fotbal. A luat patru puncte în ultimele două meciuri, fără să primească gol", a declarat antrenorul juveților, Nicolo Napoli (60 de ani), pentru GSP.

Uhrin și Napoli s-au duelat de cinci ori. Cehul s-au impus de trei ori, italianul de două. Ultima întâlnire directă dintre cei doi tehnicieni a avut loc sezonul trecut, în play-out, și s-a încheiat în favoarea lui Dusan, Poli Iași - Dinamo 1-2.

EXCLUSIV DINAMO - FCU CRAIOVA. Ce a remarcat Nicolo Napoli înaintea duelului din „Ștefan cel Mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
legio.sud
legio.sud  •  07 Aprilie 2022, 21:21

Unde sunteți , bai trepădușilor ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează