FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Probleme pentru Rapid » Angelo Massone ameninţă clubul giuleştean cu judecata

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 21:41

Scandalurile se ţin lanţ la Rapid. Imediat după ce Valerii Moraru a anunţat că s-a înţeles cu giuleştenii pentru preluarea echipei alb-vişinii, Angelo Massone a anunţat printr-un comunicat de presă că va da Rapidul în judecată.
Massone susţine că a semnat un precontract cu Adrian Zamfir, dar din cauza faptului că nu a prezentat în timp util garanţia financiară care i s-a cerut, precontractul a fost anulat, anunţă Digisport.

"Comunicat de presă

Subsemnatul Angelo Massone am luat la cunoştinţă, din presă, despre o situaţie improprie negocierilor şi actelor semnate de către mine cu acţionarul majoritar, domnul Adrian Zamfir, sub îndrumarea administratorului judiciar Cristina Andronache, deţinătorul a 99,72% din acţiunile Clubului Rapid.

Arăt faptul că, în data de 15.07.2014, am semnat cu acesta un contract de vânzare-cumpărare de acţiuni, urmare a contractului de opţiune de cumpărare, având acelaşi obiect şi care a fost semnat în data de 16.06.2014. Condiţiile contractuale stabilite nu mi-au permis, cu toate eforturile pe care le-am făcut atât eu, cât şi avocaţii mei, să clarific situaţia deţinătorilor acţiunilor clubului Rapid.

Subsemnatul, m-am angajat contractual ca în afară de preţul pe acţiuni, să susţin activitatea atât financiară, cât şi profesională a clubului Rapid. În acest sens, am angajat discuţii avansate cu internaţionalul Ze Maria, pentru preluarea de către acesta, în calitate de antrenor, a clubului în vederea readucerii clubului Rapid la un nivel înalt în lumea fotbalului românesc şi internaţional", se arată în comunicatul emis de Massone.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
bamse1901
bamse1901  •  25 Iulie 2014, 11:10

un broscar macaronar e si asta

blochin
blochin  •  25 Iulie 2014, 10:20

Deci nu e Vali Moraru de la digi.

realrapid
realrapid  •  25 Iulie 2014, 09:14
Postat de carol_k pe 25 Iulie 2014, 08:54

Eu nu-s convins ca astia doi au habar despre datoriile reale pe care le preiau.Dupa atatea esecuri cred ca Zamfir a invatat sa le mascheze f.bine !

dar esti convins ca te doare cand vezi ca lumea e interesata de Rapid,nu-i asa ?

Vezi toate comentariile (80)
Comentează