FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Probleme pentru un jucător de la Rapid » Bergodi anunț clar: „Am pierdut timp cu el”

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 13:28 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 15:06

Mijlocașul belgian Xian Emmers (24 de ani) ar urma să aibă dificultăți să revină în echipa de start a Rapidului, mai ales că giuleștenii s-au întârit la mijloc. 

Accidentat de la începutul lunii octombrie, Emmers încă nu este apt de joc. A încercat să revină în timpul cantonamentului, dar nu s-a putut antrena și a plecat la București pentru investigații suplimentare. 

A fost diagnosticat cu ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept. Lui i s-a propus operația de către cei din club, dar belgianul a refuzat. 

Rapid, reacție după derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Unii dintre acei «bronzați» te aplaudau cândva”
RAPID - OȚELUL 2-1
Rapid, reacție după derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Unii dintre acei «bronzați» te aplaudau cândva”

Xian Emmers, probleme să intre în echipa Rapidului 

Iar Cristiano Bergodi a spus după meciul cu Oțelul că îi va fi greu acestuia să reintre în echipă. 

„E o situaţie grea cu el. Nu ştiu dacă revine. În cantonament a simţit imediat o durere. Probabil că am pierdut timp cu el. Nu știu, poate Emmers nu mai este (n.r - în planurile italianului). Nu ştiu. O să vedem. E bine că au venit alţi jucători”, a declarat Cristiano Bergodi. 

Înainte de accidentare, belgianul era considerat un jucător extrem de important, a jucat 8 meciuri în Superliga înainte să se accidenteze. Are 1 gol și zero assist-uri în campionat. Emmers e din vara lui 2022 la Rapid, echipă pentru care a jucat 36 de meciuri în total și a marcat 4 goluri.

„E bine că am câștigat al 3-lea meci la rând, asta ne dă un moral foarte bun. Am făcut o primă repriză foarte bună. Faptul că am jucat cu doi atacanți a fost un lucru bun. Am avut ocazii, cred că este o victorie meritată, felicit băieții. Nu ne-am dorit să ne retragem, dar am făcut-o în ultimul sfert de oră. Am luat acel gol dintr-o aruncare de la margine. 

Oțelul este o echipă care aleargă mult, au încercat, bravo lor. Avem variante acolo, în spatele vârfului, e și Hasani, vom vedea cum vom juca. Astăzi echipa s-a descurcat foarte bine, Oțelul nu pierduse în deplasare cu nimeni până acum.

E meritul băieților. Normal, patronul vrea să luptăm pentru titlu, dar e un privilegiu să ai presiune, Rapid e o echipă de tradiție, cu jucători valoroși și lot numeros.

- Cristiano Bergodi

VIDEO Cristiano Bergodi: „Vom lupta pentru a-i pune probleme FCSB-ului"

Citește și: 

Dorinel Munteanu nu a înțeles nimic! Prima reacție după derapajul rasist față de rapidiști: „Nu am jignit pe nimeni! Nu cred că bronzul, faptul că le-am zis «brozanți», e ceva rasist”
RAPID - OȚELUL 2-1
Dorinel Munteanu nu a înțeles nimic! Prima reacție după derapajul rasist față de rapidiști: „Nu am jignit pe nimeni! Nu cred că bronzul, faptul că le-am zis «brozanți», e ceva rasist”
Rapid, lăudată pentru ultima mutare făcută: „O echipă serioasă așa face”
RAPID
Rapid, lăudată pentru ultima mutare făcută: „O echipă serioasă așa face”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  04 Februarie 2024, 22:37

Rapidul pierde timp cu Bergodi

Catisr
Catisr  •  04 Februarie 2024, 15:28

Degeaba sunt jucători, echipa merge rău tare !

sdaniel1972
sdaniel1972  •  04 Februarie 2024, 14:38

Ce sa faca asta??? Ce a facut si la Craiova. A avut un meci decisiv, asteptat de toata lumea atitia ani, si a capotat... Vina lui cum a pregatit meciul... Aici, nu e vorba nici macar de acelasi lucru, dar rapid cistiga norocos de 3 etape, asa ca ei nu merita nimic, mai ales italianul, ***, in frunte cu sucu... rusine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează