FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Profită Dinamo » ”Câinii” așteaptă un răspuns favorabil de la Rednic: antrenorul ar putea continua în Ștefan cel Mare

Negoiţă speră să-l convingă pe Rednic să rămână la Dinamo
Negoiţă speră să-l convingă pe Rednic să rămână la Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 00:00

”Câinii” se bazează pe dorința de siguranță a lui Mircea Rednic și așteaptă un răspuns pozitiv. Tehnicianul lasă de înțeles că va continua.

Dinamo poate profita de pe urma evenimentelor de la Bruxelles. Paralel cu ceea ce s-a întâmplat în Belgia și-a înspăimântat mapamondul, din nou, roș-albii voiau să rezolve în aceste zile situația antrenorului, al cărui contract expiră în vară.

Tragedia ar putea favoriza extinderea colaborării dintre Rednic și club. Cel puțin momentan, "Puriul" nu mai vrea să se întoarcă în campionatul său preferat.

În plus, Standard Liege ar putea continua cu Yannick Ferrera, 35 de ani, care deși a ratat play-off-ul după ce-a preluat echipa de la retrogradare, a câștigat duminica trecută Cupa Belgiei după finala cu FC Brugge (2-1).

"Am avut și luni o discuție cu domnul Negoiță, o să anunț situația până la finele săptămânii, dar sunt șanse mari să continuu! La anul, obiectivul ar fi clar, de la început, câștigarea titlului. Dar vor trebui investiții mari. Sănătoși să fim și să fie pace, că le rezolvăm pe toate", a comentat antrenorul de 53 de ani.

"Câinii" au avut liber până astăzi, când vor relua antrenamentele. Rednic a evitat să mai plece în Belgia, așteptându-și la București familia.

"Dinamo are acum un buget de aproape 5,5 milioane de euro, jumătate provenind din drepturile TV. Cred că din sezonul viitor vom începe să nu mai fim pe minus și să producem"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Alte știri despre Dinamo:

Numărul 1 în topul invincibilității

Dinamo este prima într-un top, actual, al invincibilității, după ce-a bifat contra Pandurilor (1-1) al 13-lea meci consecutiv fără eșec, timp în care a obținut 7 victorii și 6 remize.

Mai mult, runda viitoare se vor duela primele două formații în acest clasament, întrucât pe locul secund este Astra, cu 12 meciuri. Locul al treilea este ocupat de CSMS Iași (11 partide).

Steaua, de exemplu, n-a avut niciodată în acest sezon o serie mai lungă de 5 jocuri fără eșec. Conform site-ului lpf.ro, cele mai lungi serii de invincibilitate în ultimii 3 ani au fost deținute de Steaua (26 de meciuri - ediția 2013/2014), de CSU Craiova (19 meciuri - ediția 2014/2015) și de Petrolul (17 meciuri - ediția 2012/2013).

Cât e ora, Danciule?

Roș-albii au pus în vânzare o serie nouă de produse cu logo-ul "FCD în ADN" pe site-ul oficial al grupării, iar directorul sportiv, Ionel Dănciulescu, a făcut reclamă obiectelor pe care le recomandă fanilor. Fostul golgeter a pozat cu diverse produse. Un ceas costă 79 de lei, un termos 65 de lei, o carcasă de Iphone 6,49 lei și o șapcă 35 de lei.

7 la "naționale"

Roș-albii au șapte jucători convocați la loturile naționale. Diseară, colegi la Dinamo, Steliano Filip și Vytautas Cerniauskas se pot duela în confruntarea de la Giurgiu dintre România și Lituania.

Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu și Vlad Olteanu au fost convocați la "naționala" de tineret, care va juca la Mediaș, pe 29 martie, cu Țara Galilor, în preliminariile CE Under 21.

Patrick Petre și Denis Ciobotariu au fost chemați la selecționata Under 19.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  23 Martie 2016, 12:29
Postat de 1745flo pe 23 Martie 2016, 10:46

Au si intrat doi gigisti sa comenteze de Dinamo, in loc sa-si vada de curtea lor plina de puscariasi!

Puscariasi , puscariasi, pentru noi puscaria este a 3-a facultate! Am scris zeci de carti , pe cand tu, urmasul lui borcea condamnatul , nu stii decat sa invarti butelia. negoistule! Cat despre Rednic, clar ramane la dinamo, in momentul de fata nu are nici un motiv sa se intoarce in belgia, ci din contra, vinde tot si se intoarce pe plaiurile stramosesti.

bakunin
bakunin  •  23 Martie 2016, 12:15
Postat de 1745flo pe 23 Martie 2016, 10:46

Au si intrat doi gigisti sa comenteze de Dinamo, in loc sa-si vada de curtea lor plina de puscariasi!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

858776947490862
Alexandru Chiţu  •  23 Martie 2016, 11:16
Postat de sakamoto pe 23 Martie 2016, 09:35

Unde ar putea fi mai bine pt Rednic decit la Dinamu? Arbitrii borfasi ii ajuta substantial la fiecare meci. Cu jucatori de trei lulele, trei surcele, fara sa joace nimic, militienii sint candidati la titlul de campioana, in Liga Ororilor. Joaca-cu asentimentul borfasilor penali-un fotbal-rugby, la fel precum a jucat tot meciul, craiova cu timisorenii. Adversarii sint trintiti la fiecare faza, faultati sistematic, punindu-se o mare presiune asupra lor. Un fotbal murdar, cinic, care are rezultate, doar in Liga Ororilor. In meciuri internationale se vede cit de primitiv, rudimentar si lipsit de valoare este fotbalul Mafiot romanesc.Pt un fotbal curat!

Sa zici mersi ca nu aveti ajutor de la arbitrii dar aveti ajutor de la echipele cu, care jucati. Mult mai bine sai ajutor de la 11 oameni decat de la 4 oameni incluzand aici si arbitrul de rezerva. Cu placere !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează