FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Programul „Doar Dinamo București” a atins o bornă incredibilă

DDB a trecut de 8.000 de membri
DDB a trecut de 8.000 de membri

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 12:32 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 13:00

Programul „Doar Dinamo București” a depășit astăzi numărul de 8.000 de membri cotizanți.

Fanii sunt aproape de preluarea totală a clubului de la Ionuț Negoiță. Au reușit să obțină semnătura finanțatorului pe memorandum, iar din acest moment trecerea lui Dinamo către DDB este inevitabilă. Veștile bune nu se opresc aici. Astăzi, numărul fanilor înscriși în program a trecut de 8.000. 

Negoiță a semnat memorandumul DDB

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță nu se mai poate juca în acest moment cu vânzarea clubului. Dacă va denunța contractul semnat cu suporterii, se angajează să achite suma de 574.000 de euro cu care fanii au creditat gruparea din Ștefan cel Mare. Procesul cu bancruta frauduloasă, care are un nou termen pe 28 iulie, este alt subiect, dar actualul patron a spus în mai multe rânduri că-și va asuma eventualele prejudicii.

Fanii trebuie să dea 100.000 de euro

Până la a-i plăti actualului patron diverse datorii, printre care și cei 850.000 de euro datorați de Dinamo firmelor sale, suporterii-acționari trebuie să facă urgent rost de suma de 100.000 de euro. 

2.751.201 leieste suma pe care fanii din DDB au virat-o deja în conturile clubului Dinamo

VIDEO. Dumitru Dragomir, despre procesul FCSB-Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Încă o problemă pentru „câini” » Jucătorul adus de Anamaria Prodan a făcut plângere la FIFA și cere o sumă importantă

EXCLUSIV Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
trink
trink  •  16 Iulie 2020, 20:30

bv 8000.... inca un pic si gata cu durerea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează