FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN LIGA 1

Proiect nou anunțat imediat după baraj: „Facem ca nemții!”

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/adrian-iencsi-la-17-ani-dupa-romania-germania-643662.html +8   FOTO
https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/adrian-iencsi-la-17-ani-dupa-romania-germania-643662.html

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 23:40 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 01:10

FC Argeș a învins-o pe Dinamo, scor 4-2, în manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, dar, datorită victoriei din tur, 6-1, „câinii” revin în Liga 1 după un an. Bogdan Argeș Vintilă a dat de înțeles că va rămâne la echipă pentru un nou proiect. 

Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat
Dinamo e în Liga 1
Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat

Bogdan Argeș Vintilă, după retrogradarea cu FC Argeș

„Am terminat un an dificil, unul pe care ni-l doream altfel. Am făcut tot ce a depins de mine să redresez situația. Am mai avut o șansă, din păcate nu am știut să profităm. 

E un moment dificil pentru FC Argeș, dar am pierdut pe mâna noastră. Am mai avut șanse să marcăm, dar am ratat mult. Jocul a fost foarte fragmentat. Simulări, căderi, nu mai contează.

Trebuie să facem o analiză a tot ce s-a întâmplat, să facem o evaluare a lotului, să vedem ce jucători mai rămân. Tragem linie și începem reconstrucția. Nu știu dacă e o parlelă bună, dar și nemții au început una după eșecul 1-5 cu România (amicalul din 2004).

Trebuie să ne scuturăm de praf, să ne ștergem și să revenim mai puternici. Am dat credit tuturor jucătorilor, nu am făcut diferență între străini și români. Nu au reușit să se ridice la așteptările noastre. 

Eu sunt aici acum, când echipa a retrogradat. Nu vreau să dau vina pe altcineva. Am făcut tot ce a depins de mine. Lumea nu ne mai dădea nicio șansă, avem nu știu câte meciuri fără victorie, fără gol marcat. Partea bună e că am terminat campionatul cu o victorie”, a spus Bogdan Argeș Vintilă la Orange Sport. 

VIDEO. Lamine Ghezali, reușită superbă în FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  04 Iunie 2023, 08:48

"Facem ca nemtii" da mai omule dar omiti lucrul esential "nu sunteti nemti" ci niste adepti ai lui para malaiata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează