FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Promisiunea lui Alibec: "Suporterii Stelei să ştie că eu nu sînt ca Rocha!"

Alibec a jucat la Viitorul sub formă de împrumut de la Inter Milano
Alibec a jucat la Viitorul sub formă de împrumut de la Inter Milano

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 00:59

Atacantul de 22 de ani a vorbit ieri pe marginea transferului în Ghencea şi susţine că nu mai are probleme cu greutatea, cum s-a întîmplat pînă în acest sezon.

" Alibec va fi jucătorul Stelei din vară, transferul e rezolvat în proporţie de 99 la sută", a anunţat Gazeta Sporturilor ieri, zi în care Gigi Becali a confirmat mutarea: "Alibec e ca şi făcut, îl puteţi considera al nostru din vară".

"N-ai cum să-i zici nu Stelei"
La doar cîteva minute după ce şi patronul Stelei a anunţat venirea lui Alibec, atacantul Viitorului a oferit primele declaraţii pentru GSP. "Sînt foarte bucuros că Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali spun numai cuvinte frumoase despre mine. Înseamnă mult aprecierea oamenilor care se ocupă de o echipă precum Steaua, care domină campionatul şi care a fost la înălţime şi în Europa. Nu prea văd cum ar putea vreun fotbalist să spună nu unei astfel de echipe", a zis Alibec.

"Pînă în vară sînt jucătorul Viitorului, după care se vor clarifica lucrurile. Impresarul meu m-a anunţat că cei de la Inter, club de care aparţin, mă vor suna şi vor discuta pe marginea viitorului meu", a adăugat Alibec.

"L-am ascultat pe Hagi, nu mai sînt gras"
După ce ieri, la prînz, gsp.ro a făcut o comparaţie între Alibec şi Adi Rocha, ambii fiind predispuşi să se îngraşe, Alibec a reacţionat: "Nu îmi plac comparaţiile cu Rocha. M-am schimbat mult de cînd am venit la Viitorul. I-am ascultat sfaturile lui Hagi şi acum nu mai am nici o problemă cu greutatea, cred că asta se şi vede. Acest lucru să-l ştie suporterii Stelei". Hagi declarase şi public, chiar şi după ce Alibec a venit la Viitorul: "Parcă se îngraşă şi dacă respiră!".

Dulciurile erau în trecut, aşa cum sînt şi pentru Adi Rocha, cea mai mare problemă a lui Alibec. El a fost criticat inclusiv de Mircea Sandu din cauza faptului că nu se poate abţine de la ciocolată: "Chiar am sunat-o pe mama lui ca să-i spun că el nu trebuie să mai mănînce aşa ceva"

"Stanciu e luat, Niţă de la Chiajna e semnat, Alibec e ca şi făcut. Urmează Iorga. I-am văzut declaraţiile, era puţin dezamăgit, o fi crezut că a fost un joc de-al meu. Eu nu fac aşa ceva, am demnitate, voi negocia să-l iau pe Iorga" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cifrele lui Alibec la Viitorul Constanţa
- a jucat 18 meciuri, de 17 ori fiind titular
- a marcat 3 goluri şi a oferit două pase de gol
- are o medie a notelor GSP de 5,90, doar doi jucători din lotul lui Hagi fiind peste el: portarul Buzbuchi şi golgeterul Nicolae Dică

Doar Nikolici va fi mai înalt ca el
Prin venirea lui Alibec, Steaua îşi va mări considerabil media de înălţime în privinţa oamenilor din atac. Doar muntenegreanul Nikolici e peste Alibec, atacantul Viitorului fiind însă cu 14 centimetri mai înalt ca Tatu.

Înălţimea atacanţilor Stelei
Jucător Înălţime (metri)
Nikolici: 1,95
Alibec: 1,87
Rocha: 1,81
Rusescu: 1,80
M. Costea: 1,79
Tatu: 1,73

17 ani avea Alibec în momentul în care a debutat în Liga 1, se întîmpla în septembrie 2008, la meciul Farul - Oţelul 1-1

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

De vineri bilete la case
Oficialii stelişti au pus în vînzare biletele petru meciul de duminică cu CSMS Iaşi, care se va juca în Ghencea, cu începere de la ora 21:30. Casele de bilete se vor deschide vineri între 10:00 şi 18:00, sîmbătă între 10:00 şi 17:00, iar în ziua meciului de la ora 10:00 pînă la 21:00. Pentru un bilet la peluze fanii trebuie să plătească 5 lei, la tribuna a II-a, 10 lei, 15 lei pentru un tichet la tribuna I, iar la tribuna 0, 30 de lei. Biletele se pot cumpăra şi de pe www.biletesteaua.ro.

Răspuns pentru Piţurcă
După declaraţia lui Victor Piţurcă referitoare la valoarea campionatului, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat: "Nu sînt de acord că valoarea campionatului nostru este una slabă. În primul rînd, pentru că echipele româneşti au avut rezultate bune în cupele europene. Apoi, Steaua şi CFR Cluj s-au calificat în primăvara europeană, ceea ce nu s-a mai întîmplat în fotbalul românesc de şapte ani. Eu analizez foarte bine ce se întîmplă în fotbalul românesc". Despre decizia unor jucători de a nu mai veni la echipa naţională, Reghe a precizat: "Este adevărat că anumiţi jucători ai noştri sînt supăraţi de unele declaraţii, dar nu s-a pus niciodată problema ca vreunul să renunţe la echipa naţională".

MM cheamă fanii la stadion
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a scris pe pagina de facebook despre meciul cu Iaşi: "Preţuri modice, teren mult mai bun decît cel de pe Arena, ultraşii fericiţi că jucăm în Templu. Suficiente motive să facem 63 puncte (faţă de 36 cît are acum campioana en-titre). Iaşiul luptă cu disperare să rămînă în Liga 1, aleargă, sînt agresivi, pun probleme. Doar că noi trebuie neapărat să cîştigăm pentru că simţim deja în ceafă răsuflarea rivalilor".

Dinu îl laudă pe Reghe
Cornel Dinu pare decis să se împace cu Laurenţiu Reghecampf şi îl laudă pe antrenorul Stelei pentru rezultatele echipei: "Indiferent de ce discuţii am avut eu cu Reghecampf şi chiar dacă s-a ajuns să fie o mahala, trebuie să fim realişti. Steaua joacă bine, în forţă, în viteză, nu poate fi contestată valoarea lui ca antrenor. De exemplu, Latovlevici trebuia să joace la naţională, joacă la Steaua, e foarte bun şi întotdeauna cînd au fost rezultate a coincis cu o perioadă bună a unei echipe de club, aşa cum este acum Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (109)
gardenparty
gardenparty  •  15 Mai 2013, 17:23

Nuuuuuuu,tu esti mai praf.Te-am citit la Ploiesti.Asa-i trebuie oierului sef!

eugeniustin
eugeniustin  •  04 Aprilie 2013, 16:23
Postat de terminatorul2 pe 04 Aprilie 2013, 05:05

Iorga are 25 iar Iancu 18 !!

da, nu eram sigur si am zis "cred" ca au aceeasi varsta.am verificat si ai dreptate. nu mai e valabila partea aia din postul meu :)

lollol
lollol  •  04 Aprilie 2013, 15:27
Postat de lucell pe 04 Aprilie 2013, 10:13

Pai daca dadeau 10 goluri nu mai erau la echipe de ultimele locuri,poate nu realizezi ca fiind la o echipa mica nu sunt pusi in valoare.La Steaua va fi alt jucator stai calm:)

doamne ce gigist prost esti...pai daca dadea mai mult de 3 goluri poate viitoru' nu mai era pe ultimu' loc!! :))))))))))) e chiar asa greu de inteles ca viitoru' se bate la retrogradare si datorita lui?//??rocha cand a venit la concordia pe ce locuri se afla ???si unde au ajuns ceilalti mari mijlocasi de la concordia care-i dadeau toti pase a la xavi si iniesta sa-l afirme??:)))))))))

Vezi toate comentariile (109)
Comentează