FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Promisiuni vs. realitate: ce sumă trebuie să achite Dinamo pentru a-l lua pe Budescu

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 09:00 / Actualizat sambata, 15 august 2020 09:41

Spaniolii care au cumpărat-o pe Dinamo și-au propus și le-au fost propuși fotbaliști cu CV și de națională, precum Budescu, Anton, Cardoso, Mrzljak și Tamaș. Ei ar vrea să aducă o „armada” de 7-8 jucători din ligile secunde iberice.

Spaniolii, noii patroni ai clubului, și-au fixat ținte uriașe, de 5 stele, însă greu de atins. Budi, de exemplu, a fost propus lui Cortacero și compania, de către diverși apropiați ai clubului, pe considerentul să dea un boom de imagine.

Dinamo visează la Budescu

Constantin Budescu va costa 1 milion de euro, din start! Echivalentul „clauzei" lui Ionuț Șerban, care tocmai și-a dat acordul să continue în Ștefan cel Mare.

Conform surselor GSP, în afara faptului că internaționalul de 31 de ani este capricios când vine vorba de alegeri, are o clauză de reziliere de 800.000 de euro ca să plece de la Astra! Este atât de mare pentru ca giurgiuvenii să aibă de câștigat de pe urma unui eventual transfer în țările arabe. În plus, prima de instalare și salariul anual al vedetei ar depăși 200.000 de euro în prima stagiune.

Pe lista noii conduceri mai sunt - sau au mai fost propuși - Paul Anton, unul dintre preferații lui Cosmin Contra, liber de contract, Dumitru Cardoso (Gaz Metan), Filip Mrzljak, care tocmai și-a încheiat angajamentul cu Dinamo și se bronzează în Croația, și Gabriel Tamaș (U Cluj), pe care spaniolii „l-au arvunit" încă de acum 6 săptămâni, doar că fundașul s-a plictisit să tot aștepte concretizarea afacerii, astfel că a semnat cu ardelenii.

În schimb, după ce va reveni la București, pe lângă un antrenor și manageri la club, Cortacero vrea să aducă și 7-8 jucători  din ligile secunde spaniole. Aceștia cu siguranță vor întări lotul roș-albilor, format acum dintr-o mână de seniori și mulți fotbaliști eligibili U21 și alții de la vicecampioana națională la U19. 

2,4 milioane de euroe cota lui Budescu pe transfermarkt. A marcat 6 goluri și a oferit 9 assist-uri în ediția precedentă în 20 de meciuri

  Sincer, cred că spaniolii au mai puțini bani decât Negoiță! Doar că Negoiță nu a mai vrut în fotbal. Eu, la orgoliul și structura mea, n-aș fi acceptat niciodată ca spaniolii să fie interfața mea la Dinamo. Dacă voiam să revin în fotbal, îl puneam pe Patrick, care suferă după «câini». Dar nici dacă aș avea 100 de milioane de euro, n-aș investi acum!
- Cristi Borcea

Budescu nu poate pleca liber, are o clauză de contract, cine-l dorește o achită și gata! Sunt discuții cu echipe din țară și din afară pentru patru jucători, dar nimic concret
- Dani Coman, președinte Astra

Budi ar fi numărul 1 la Dinamo! Dacă-l ia... E ca-n «Misiune Imposibilă» cu Tom Cruise, să-i mai ținem pe Budescu și pe Alibec, să trag așa de ei. Și-ar dori și ei altceva, probabil, într-un campionat mai tare, cu niște salarii mult mai mari
- Bogdan Andone, antrenor Astra

VIDEO. S-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pică varianta Cosmin Contra? Prima reacție a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
853246084756615
Marcel Popa  •  15 August 2020, 14:50

Asta de la Dinamo este un speculant ,nu va investii un euro.Patrick ar trebui sa sufere din cauza femeiilor nu a caiinilor.

bogat
bogat  •  15 August 2020, 11:28

Ati terminat cu falimentul, acum incepeti cu speculatiile de achizitii. Va spun eu de pe acum ca Dinamo nu-l ia pe Budescu si nimeni nu l-a contactat pentru asta.

zamorano
zamorano  •  15 August 2020, 10:45

Chiar, ce să caute Budescu la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close