FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Propunere inedită de fundaș pentru FCSB de la un patron din Liga 1: „Gigi, e liber! Ți-l dau mâine”

FCSB are probleme în defensivă
FCSB are probleme în defensivă

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 09:43 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 10:28

FCSB joacă azi cu Gaz Metan, de la 20:00, iar antrenorul Bogdan Vintilă are în lot un singur fundaș central valabil, Andrei Miron, și va fi nevoit să riște în linia de fund: ori mizează pe un junior, ori reprofilează un alt jucător.

  • FCSB - Gaz Metan va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani și un apropiat al lui Gigi Becali, a refuzat la finalul sezonului regulat să-l vândă la FCSB pe Andrei Chindriș, dar vine cu o propunere inedită pentru rivala din play-off.

„De asta în săptămâna Paştelui domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea că o să rămână fără niciun fundaş central. Dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea.

FCSB, fiţi fără grijă, nu moare atât de uşor! O să bată Gazul. Doar noi o batem. În rest, bate tot! FCSB nu e o echipă slabă, dacă i-au plecat doi jucători. Sunt alţii. Miron nu e acolo? E considerat cel mai bun fundaş central la FCSB. La Cluj au avut ghinion cu un super portar. Să iei gol fără nicio ocazie de gol pentru cei de la Cluj... FCSB a avut cinci ocazii şi putea să bată Clujul”, a declarat Valeriu Iftime la TV Telekom Sport.

Alin Șeroni (33 de ani) devine liber de contract pe 30 iunie. Acesta a mai jucat la Bihor Oradea, Poli Timișoara, Viitorul, FC Brașov, CSF Speranța. Dunărea Călărași și UTA. La Botoșani a venit în iarnă, gratis, și a bifat 11 meciuri până acum.

150.000 de euroeste cota lui Alin Șeroni, potrivit transfermarkt

FCSB – Gaz Metan, echipe probabile

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 18. Botezatu, 4. Miron, 23. Ov. Popescu - 27. Olaru, 20. Vână, 11. Moruțan - 98. Man, 19. Ad. Petre, 10. Fl. Tănase
Antrenor: Bogdan Vintilă
Rezerve: 33. Udrea, 22. C. Dumitru, 25. Perianu, 29. Pandele, 88. Ad. Popa, 92. R. Niță
Absenți: Panțâru, I. Cristea, Soiledis, Al. Stan, Nedelcu, I. Filip, Oaidă, Fl. Coman (accidentați), Planici (plecat de la echipă)

Gaz Metan: 12. Pleșca - 21. Butean, 25. Larie, 23. M. Constantin, 98. Velisar - 17. Fofana, 6. Droppa, 44. Sg. Ciocan - 11. Ely Fernandes, 27. 9. Sg. Buș, 7. Chamed
Antrenor: Dusan Uhrin
Rezerve: 33. Batista, 2. Moura, 4. R. Popa, 5. Juel-Nielsen, 19. Trif, 22. P. Costea, 24. R. Romeo, 80. Drăghici
Absenți: Hora, N. Roșu (contracte reziliate), Cardoso (suspendat)

VIDEO. Ionel Ganea îl jignește pe Valeriu Iftime: „Marele „Piftie” tot face gălăgie, dar aduce doctor din spital””

FOTO. Imagini de la CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Atacantul din play-off gata de transferul la FCSB: „E normal ca Gigi Becali să se implice. Sunt banii lui!”

EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere! Ce a făcut vedeta de la FCSB + cât va lipsi de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
persanu
persanu  •  21 Iunie 2020, 13:10

Daca si Seroni asta e fotbalist. Abia sta in picioare paluga. Bine , felicitari lui ca pacaleste gutumanii sa il plateasca... in rest e inalt si atat. Cand iei un jucator in echipa ii cauti niste calitati , sa aibe un dribling , o detenta , o viteza , un sut , o demarcare , o disponibilitate la efort , pai daca nu are cateva din calitatile de mai sus , poti pun un stalp , si il sculptezi cum vrei tu ca tot aia . Seroni , imi pare rau de el , dar numai fotbalist nu e. Va uitati la multi jucatori romani cum alearga ? Andrei Ivan zici ca are dizabilitati saracu , Filip ? Seroni asta la fel. Dar pe Nistor l-ati vazut ? Uitati-va in Bundesliga , su vedeti daca vedeti vreun jucator care sa alerge in halu asta , aia acolo ii interneaza pana ii face bine domne ... dar la noi ii pune in teren pe toti nebunii :))))) =))))))))))))) Doamne fereste , dar cati sunt in liga1. Alearga saracii in stilul smuls. Eu daca as alerga ca ei cred ca ma accidentez :)))))))))))

1566178743642986
Vlad Hartea  •  21 Iunie 2020, 12:36

*** !! Iftimie incearca sa-si ajute prietenul care poate mai cumpara ceva jucatori de la el !! Nu si-a facut temele ca lumea, pierzand acasa cu Cfr Cluj, dar se va revansa si ii va face cadou cele 6 puncte din intalnirile cu Fcsb !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  21 Iunie 2020, 12:09

FC Fcsb nu mai are fundASI

Vezi toate comentariile (8)
Comentează