FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Arădenii și-au pierdut răbdarea cu Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ UTA
Arădenii și-au pierdut răbdarea cu Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ UTA

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 16:39 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 17:24

Cel de-al patrulea meci consecutiv fără victorie al „Bătrânei Doamne” a provocat furie la Arad. Imediat după UTA - FC Voluntari 0-0, suporterii au protestat la adresa lui Mircea Rednic, antrenorul aflat oricum în mare pericol de a fi demis.

După un final de meci submediocru - o adevărată comedie a erorilor din partea celor două formații - fanii celor de la UTA și-au pierdut răbdarea cu echipa. Și-au fluierat copios favoriții, apoi l-au luat în vizor pe Mircea Rednic, omul considerat principalul vinovat pentru seria care i-a dus pe arădeni pe loc de „baraj”.

Egalul nimănui » UTA și FC Voluntari, remiză fără istoric la Arad: cresc șansele demiterii celor doi antrenori!
UTA - FC VOLUNTARI 0-0
Egalul nimănui » UTA și FC Voluntari, remiză fără istoric la Arad: cresc șansele demiterii celor doi antrenori!

Protest în Superligă: fanii au sărit la Mircea Rednic!

Minute în șir, jucătorii s-au aflat în ședință în fața galeriei, în timp ce Rednic, din ce în ce mai contestat la Arad, a fost apostrofat de fani. „Ai făcut cea mai slabă echipă din prima ligă!”, i-au strigat aceștia „Puriului”.

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”
Rednic n-are parte de liniște la Arad / Sursă foto: Facebook@ UTA

Rednic nu a rămas dator și le-a răspuns acestora: „Ce vreți, bă, ce vreți?”. 

„Am văzut că unii suporteri au fost nemulțumiți la final. E normal, cine n-ar fi nemulțumit când nu reușim să câștigăm? N-avem ce să facem, trebuie să continuăm să muncim. Trebuie să fim mai profesioniști”, a comentat Rednic la finalul partidei, la microfonul DigiSport.

Mircea Rednic e în pericol!

UTA are 9 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. Din informațiile Gazetei Sporturilor, arădenii au început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului a luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

„Strâmbul” a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 10 partide disputate din campionat.

Clasamentul la zi din Superligă

Citește și alte știri de actualitate: 

Egalul nimănui » UTA și FC Voluntari, remiză fără istoric la Arad: cresc șansele demiterii celor doi antrenori!

Becali și-ar putea pierde un titular » Ce l-ar determina să facă acest pas: „Nu-l văd să reziste la tăvăleală. Se satură şi pleacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
frontline
frontline  •  01 Octombrie 2023, 07:03

Daca strambul a adus jucatorii atunci cu siguranta Uta o sa retrogradeze. !!!

mattteo
mattteo  •  01 Octombrie 2023, 00:28
Postat de mario_rdfe_ pe 30 Septembrie 2023, 18:51

Poate ca este invechit, sau nu mai are aceeasi motivatie...in perioada lui buna a avut totusi 2 titluri de campion ca antrenor..a creeat echipe, a antrenat pe la standard liege..Din pacate a ajuns sa fie batjocurit prin commentarii de astia care ii au ca idoli pe meme stoica . Un fost antrenor mare, un jucator imens, nu primeste respectul cuvenit...! De fapt ce sa le ceri acestor useri cand ei isi jignesc propriile glorii, doar ptr ca nu sunt de acord cu gigi si meme...ma refer la Marius Lacatus in primul rand,emblema stelei !

Astia ori sunt hateri Dinamo ori se uita la fotbal doar de cativa ani daca ei cred ca ceilalti antrenori din Liga 1 sunt mai buni ca Rednic. Imens nu o fi, dar face si el ce poate acolo unde bugetul de salarii este cel care este. A adus jucatori pe bugetul ala. Unii sunt chiar buni: Godberg Cooper, Micovschi, chiar si Fabry. La fel adusese si la Iasi unde echipa avea medie de varsta de 35 de ani din epoca Prunea. O echipa greu de salvat de la retrogradare. La Dinamo a spus clar ca trebuie adusi altii ca aia vor retrograda echipa, nu se poate cu ei. Si a fost trimis la plimbare. Au facut Muresan cu Zavaleanu mai bine ca el ;))))

florin44
florin44  •  30 Septembrie 2023, 21:50

Nimic nou sub soare! Unde ajunge, Rednic mai intai da afara jucatorii pe care-i gaseste acolo, apoi aduceun pluton intreg de "liberi de contract" de doi, trei ani, de preferinta de prin tari exotice, unde au auzit de fotbal doar de catre cei care au televizor... Si uite-asa, permanent, Strambu e "cautat de echipe cu renume din lume", dar el prefera, din "patriotism", adica din motiv de "cascaval", cluburi din Romania, unde stie sa-i pacaleasca pe toti!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează