FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Prunea: "N-am primit 12.000$ de la Penescu, sînt miniciuni ordinare" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2009 00:00

Florin Prunea, directorul pe Relaţii Internaţionale al FRF, neagă faptul că ar fi primit 12.000 de dolari din partea lui Cornel Penescu şi crede că aceste zvonuri sînt comandate de o persoană pe care o cunoaşte, dar nu vrea să îi dezvăluie încă identitatea.
Vezi tot ce a declarat Prunea (video)

"Am citit şi eu despre aceste lucruri şi nu pot decît să le calific ca minciuni ordinare. Ieri nu am vorbit la Tribunal despre acest lucru. Am auzit că aş fi fost pus faţă în faţă ieri cu Cornel Penescu, dar nici măcar nu l-am văzut în cele nouă ore cît am stat acolo.

Eu ştiu de unde pleacă aceste dezinformări. Eu am cerut să fiu prezent ieri. Ar fi grav ca aceste mizerii să fie condamnate. Voi spune tot cînd se va termina toată această tevatură", a spus Florin Prunea la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
 •  16 Mai 2009, 07:47

Cred ca este deja o obisnuinta de a te apara cu "celebra declaratie" : o sa spun eu tot, dar mai tirziu (adica cind este condamnat). Daca nu se intimpla numic sa vedeti ce tace...Este clar ca atunci cind sunt prinsi "in corzi" ii pun pe altii sa-i scoata "din rahat". Daca nu ii baga alaturi de el. O amenintare care de multe ori a avut efect. Deci este o increngatura mare in aceasta afacere. De aceea trebuie distrusa. Inca mai este timp. Luati exemplul polonezilor. D

 •  16 Mai 2009, 00:00

daca ai dat sau primit PUSCARIA !ptr amindoua partii!

 •  15 Mai 2009, 23:19

Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i pute ! A luat mult mai multi, sigur ca-i minciuna !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează