FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Prunea, suspendat două luni după ieşirea de la meciul cu Vaslui

Florin Prunea a intrat pe teren la golul egalizator al Astrei, cu Vaslui, şi s-a bucurat alături de jucători.
Florin Prunea a intrat pe teren la golul egalizator al Astrei, cu Vaslui, şi s-a bucurat alături de jucători.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 14 mai 2011 12:34

Directorul sportiv al Astrei Ploieşti, Florin Prunea, a fost suspendat pentru două luni şi amendat cu 2.300 de lei de către Comisia de Disciplină a LPF, ca urmare a eliminării din partida cu FC Vaslui, scor 1-1, din etapa a 32-a a Ligii I.

De asmenea, atacantul moldovenilor, MIke Temwanjera a fost suspendat două meciuri după eliminarea din minutul 89 al meciului cu Astra şi va rata astfel ultimele meciuri ale echipei sale din acest sezon. Forbalistul din Zimbabwe a fost şi amendat, cu 2.000 de lei.

În acelaşi timp, oficialul FC Vaslui Sandu Isăilă, care a intrat pe teren după ce formaţia ploieşteană a egalat şi a protestat la adresa deciziilor arbitrului Istvan Kovacs, a fost suspendat şase jocuri şi amendat cu 4.500 de lei.

Comisia de Disciplină a LPF a respins ca neregulamentare cererile de ratificare înaintate de Sportul Studenţesc împotriva jucătorilor Raul Ciupe, Tiberiu Bălan şi Gheorghe Costin, care au depus memorii pentru a fi declaraţi liberi de contract de către Comisia de Soluţionare a Litigiilor.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steelgalati
steelgalati  •  14 Mai 2011, 18:45

Prunea asta mai e in libertate???????Aaaaaaaaa,la cata (in)justitie e in romanica trebuie sa mai asteptam pana incepe curatenia!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Mai 2011, 13:21

Dar justitia cand il "suspenda" cativa ani pentru furturile de la conducerea frf? si pe lupescu, complicele lui....cand il "suspenda" macar vreo 2-3 ani la jilava?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează