FOTBAL  »  Superliga  »  HAJDUK SPLIT - DINAMO, JOI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pulhac mai joacă la Split şi pleacă la Hercules

Articol de - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Dinamo şi Pulhac au căzut de acord cu Hercules Alicante pentru împrumutul pe un an al fundaşului stînga, "cîinii" alegîndu-se cu 250.000 de euro.

"Telenovela Pulhac" a ajuns la final. Fundaşul stînga de 26 de ani va evolua joi seară contra celor de la Hajduk Split, după care va merge în Spania, la Hercules Alicante. Situaţia financiară s-a reabilitat la formaţia recent promovată în Primera Division, iar jucătorul ajunge acolo împrumut pentru un sezon. Dinamo se alege cu 250.000 de euro, în primă fază. Dacă dă randament, Pulhac semnează un contract pe încă 3 ani cu trupa valenciană şi aduce încă 250.000 de euro în contul clubului din Ştefan cel Mare. Mai exista varianta Getafe, însă formaţia madrilenă oferea mai puţini bani decît cei din Alicante.

Şi fundaşul a vrut să meargă la Hercules. A primit referinţe bune de la Dănciulescu, care a contribuit decisiv la promovarea formaţiei, plus că acolo urmează să lucreze cu Esteban Vigo, fost antrenor dinamovist timp de 3 luni. "Ştiu că Pulhac va sosi la noi după meciul din Croaţia. Urez succes echipei din Ştefan cel Mare! Iar Cristi să fie atent, să joace bine şi să nu se accidenteze", a declarat tehnicianul iberic.

Ca variantă de înlocuire, Dinamo îl pregăteşte pe uruguayanul Gonzalo Godoy, 22 de ani, de la Nacional Montevideo, fundaş stînga pe care Andone l-a urmărit pe DVD-uri încă din stagiul din Austria.


250.000 de euro va cîştiga Pulhac în primul an la Alicante, de 3 ori mai mult decît în Ştefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
brod
brod  •  03 August 2010, 12:21

pai, astia nu ziceau ca ar avea probleme cu banii si ca, de aceea, l-au "ras" pe danciulescu?! e clar ca l-a lucrat becali, pe motiv ca danciu i-a zadarnicit vanzarea la spanioli a lui adrian cristea

ionutp84
ionutp84  •  03 August 2010, 10:56

CASTIGA PANA LA 100$ PE LUNA STAND IN FATA CALCULATORULUI NU MAI MULT DE 10 MIN TRIMITETIMI UN MAIL LA [email protected] cu textul "vreau sa particip" pt a va trimite acceptul siteului

florinch
florinch  •  03 August 2010, 09:57

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un mesaj cu textul "LUCRU ACASA" la adresa si vei afla cum

Vezi toate comentariile (8)
Comentează