FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SPORTUL 3-1

Pustai, după 3-1 cu Sportul: "A fost cel mai greu joc al nostru de pînă acum"

Cristian Pustai
Cristian Pustai

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 21:09

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Pustai, a vorbit despre succesul medieşenilor în faţa Sportului, scor 3-1. Citeşte mai mult aici!

"Ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu, în faţa unei echipe care venea după trei rezultate bune, trei remize. Este o echipă frumoasă a campionatului, joacă deschis, este imprevizibilă şi de aceea i-am rugat pe băieţi să ia jocul în serios. A fost probabil cel mai greu joc al nostru de pînă acum. Şi ei au avut posibilitatea să egaleze, şi noi ne puteam desprinde. Ei au intrat în joc după acel penalty transformat.

S-a văzut că echipa este pe un drum bun, urmează o perioadă de foc, deplasare la Galaţi, acasă cu Vaslui, deplasare la Rapid. Dar şi celelalte trei meciuri care urmează sînt la fel de grele.

Am primit multe cartonaşe galbene şi astăzi, vom mai avea absenţi, pe lîngă Markovici, Pîrvulescu şi Hoban, care au lipsit azi. De la începutul campionatului jucăm fără Eric, nu trebuie să vorbim despre el. A făcut multe pentru echipa asta, dar a şi lăsat echipa. Sperăm să ne descurcăm fără el", a spus Cristi Pustai la "DigiSport Special".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
hcoco
hcoco  •  22 Octombrie 2011, 10:48
Postat de dereu pe 21 Octombrie 2011, 21:43

nicandro zero bawab face ce vrea el....e gigolo ...bud doarme in teren, isi admira masina.....vatca face minuni ..sigurul cu plus de prestatie restu normali adika modesti....cum sa nu fie greu

de acord dar la Tg Jiu a uitat sa-si traga fermoarul, sa nu le ia printre picioare

dereu
dereu  •  21 Octombrie 2011, 21:43

nicandro zero bawab face ce vrea el....e gigolo ...bud doarme in teren, isi admira masina.....vatca face minuni ..sigurul cu plus de prestatie restu normali adika modesti....cum sa nu fie greu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează