FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Pustai îi contrează pe stelişti: "N-a fost un meci dur! Nu se poate spune nimic despre arbitraj"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 22:31

Antrenorul lui ASA Tîrgu Mureş, Cristi Pustai, nu crede că Steaua e îndreptăţită să critice arbitrajul lui Istvan Kovacs din meciul cîştigat de echipa sa la limită, scor 1-0. 

"Nu am cîştigat întîmplător, a fost un meci cîştigat cu muncă. Ratăm destul de mult. Steaua e predispusă la accidentări, joacă pe mai multe fronturi, dar noi ne-am văzut de treabă.

Am respectat adversarul atît cît trebuia. Nu cred că se poate spune ceva despre arbitraj. Nu a fost un meci dur, ba chiar a fost un joc corect, puternic.

A fost un spectacol frumos. Nu a influenţat rezultatul în această seară", a spus Cristi Pustai la LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
wlp01
wlp01  •  27 Octombrie 2014, 14:36

Cam jenant sa negi evidenta..penibil... Sper ca nu ai uitat cand ai venit la Bucuresti sa te faci antrenor!...cand ai dat sticla de whisky sa te bage si pe tine in seama cineva...atat valorezi acum, exact cat ai platit!

yoz7777
yoz7777  •  27 Octombrie 2014, 14:16

Aveam o alta impresie fata de dvs, d-le profesor. Nu ma asteptam sa spuneti sa-l dea afara din arbitraj pe fluieras, dar macar ati fi putut sa fi dat un raspuns diplomatic. Pacat, va inscrieti asa in marea lista de antrenori fara coloana vertebrala de care este plin fotbalul nostru. Sau poate ca astazi, veti reveni asupra declaratiilor pe care le-ati facut aseara, daca nu ... pacat ... veti ramane doar un altul ...

varanga53
varanga53  •  27 Octombrie 2014, 12:11

Daca nici dupa doi "morti" dusi la spital dupa faulturi INTENTIONATE , nu e joc dur , inseamna ca Pusztai nu a vazut acelasi meci !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează