FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Pustai s-a revoltat după o nouă înfrângere a lui Gaz Metan: "Vom da drumul jucătorilor care au venit aici crezând că pot face act de prezență"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 22:55

Cristi Pustai, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat eșecul suferit de echipa sa pe terenul lui CSU Craiova, 0-2.

Tehnicianul recunoaște criza prin care trece echipa sa, dar promite că Gaz Metan nu va retrograda la finalul sezonului. Totodată, Pustai a declarat că s-ar putea despărți de mai mulți jucători în perioada următoare, nefiind mulțumit de randamentul acestora din primele opt etape.

"Ne-am închis bine în prima repriză, Popovici și Surugiu i-au blocat bine pe Băluță și Bancu. La pauză am fost nevoit să fac o schimbare, am destui jucători cu probleme medicale pentru că am luat jucători cu bani puțini, fără pregătire. În repriza a doua am fost dezorganizați de golul primit repede, dar a venit și golul doi. 

Avem probleme, trebuie să fim atenți ce facem în perioada următoare. Vom da drumul unor jucători care au venit la Mediaș crezând că pot face act de prezență. Fals, nu e așa! O să rămânem cu jucători care vor simți ceva pentru această echipă și nu vor ceda în această luptă pentru evitarea retrogradării. Sunt supărat pe mai mulți jucători, dar nu are rost să mai vorbesc acum. 

Vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, asta e. Vom remedia aceste probleme și sunt convins că Gaz Metan nu va retrograda", a declarat Cristi Pustai, la TV Dolce Sport. 

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Gaz Metan 2-0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 August 2017, 10:10

Din pacate pentru Pustay, dansul ar trebui sa fi aflat ca fotbalul romanesc e plin de mercenari si simulatori. Nu va gasi fotbalisti dornici sa moara pe teren pentru Gaz Metan, a trtecut epoca patriotismului local

Vezi toate comentariile (1)
Comentează