FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

VIDEO Victorie clară pentru CSU Craiova în fața lui Gaz Metan, 2-0 » Oltenii au urcat pe locul doi

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 22:54

CSU Craiova a învins-o clar pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, în cel de-al doilea meci al etapei a opta din Liga 1. Echipa lui Mangia a ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă și a urcat pe locul doi.

Oltenii au dominat autoritar partida, medieșenii apropiindu-se foarte rar de poarta lui Calancea.

Jucătorii lui Mangia au ratat din toate pozițiile, însă au fost salvați de Gustavo, în minutul 55: servit ideal de un Băluță aflat în formă, brazilianul l-a învins fără emoții pe Pleșca.

Echipa antrenată de Devis Mangia a marcat al doilea gol în minutul 86. Dimitrov a avansat curajos în bandă, i-a centrat lui Burlacu, acesta învingându-l cu mult calm pe portarul oaspeților. La cei 20 de ani ai săi, Andrei Burlacu a reușit primul gol al carierei în Liga 1.

Grație victoriei, CSU a urcat pe locul doi, cu 18 puncte, la un singur punct de liderul CFR Cluj.

Gaz Metan rămâne pe locul 12, cu patru puncte, iar ardelenii vor avea mult de muncit dacă vor să rămână în Liga 1 și din sezonul viitor.

CSU Craiova - Gaz Metan Mediaș 2-0
Au marcat:
Gustavo '55, Burlacu '86
TEXT / VIDEO

CSU Craiova: Calancea, Spahija, Screciu, Tiago Ferreira - Dimitrov, Gustavo, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Mitriță, Băluță
Rezerve: Mitrovici, Barthe, Burlacu, Bărbuț, M. Roman II, Rossi, Briceag
Antrenor: Devis Mangia

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Zderici, Sîrghi, Kubutia, Bușu - Mitici, Danci, Surugiu, Bic, Sg. Popovici - Olaru
Rezerve: Greab, Romeo, Perendija, Manole, Gomes Perreira, Tîrcoveanu, Buziuc
Antrenor: Cristi Pustai 

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti) / Asistent 1: Mihai Marius Marica (Bistriţa) / Asistent 2: Gabriel Bârjac (Zalău) / Rezervă: Ionuț Coza (Cernica) /
Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare)

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
observator_federal
observator_federal  •  26 August 2017, 09:05
Postat de Razvan Marcel pe 26 August 2017, 01:45

Vreau Craiova in liga 1,nu acesta echipa bineinteles.Cei din Craiova ,stiu cum trebuie sa promoveze in liga a 2 cum a aparut aceasta echipa.Ne uitam ca echipele care au traditie in fotbal,Rapid,Otelul,Universitatea Cluj,Petrolul a mers in liga 4 si de acolo trebuie sa promoveze.Echipa asta a intrat direct in liga 2,cine a bagat-o direct?

Pai cine a scos-o abuziv din fotbal! Cum ar fi daca Botosaniul ar fi dezafiliat brusc, jucatorii imprastiati, patronul falimentat? V-ati resemna acceptand nedreptatea si, metodic, ati lua-o de la zero, dupa cativa ani de deruta, din divizia a IV-a? Cauta pe Google si Youtube "Justice for Craiova" sa gasesti reactiile - doar pe cele mai vizibile, in toata lumea! - suporterilor, adu-ti aminte de embargoul la care craiovenii au supus echipa CSU. Craiova si-a facut echipa, va avea si stadion ca sa joace "acasa", joaca bine, publicul o sustine. Sa inteleg ca tu ai fi vrut ca Mititelu sa-si castige procesele si sa revina, bogat, in fotbalul românesc? De acord, dar pana atunci echipa Craiovei trecuta prin purgatoriu este CSU.

749913671784643
Razvan Marcel  •  26 August 2017, 01:45

Vreau Craiova in liga 1,nu acesta echipa bineinteles.Cei din Craiova ,stiu cum trebuie sa promoveze in liga a 2 cum a aparut aceasta echipa.Ne uitam ca echipele care au traditie in fotbal,Rapid,Otelul,Universitatea Cluj,Petrolul a mers in liga 4 si de acolo trebuie sa promoveze.Echipa asta a intrat direct in liga 2,cine a bagat-o direct?

observator3000
observator3000  •  26 August 2017, 00:36
Postat de observator_federal pe 26 August 2017, 00:07

M-am lamurit... Schimba-ti nickname-ul, te rog. Cloneaza-l pe Meme, mai bine!

Pensionarule de acum esti pe ignore.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează