FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Puştii se duc în play-out » Tinerii precum Petre jr. sau Tîrcoveanu vor fi împrumutați la cluburi din subsolul clasamentului

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 00:00

New Dinamo nu prea funcționează, iar oficialii roş-albi au decis ca în perioada de mercato din această iarnă să "cureţe" lotul de puștii care nu au reuşit să se impună și bat pasul pe loc.

Strategia "câinilor" este să discute cu formațiile din subsolul clasamentului care au reale probleme financiare, cum ar fi ASA Târgu Mureş sau Pandurii, şi să îi împrumute pe Patrick Petre şi compania pentru a fi siguri că aceştia vor bifa meciuri în prima ligă în sezonul de primăvară.

"Nu va fi un pas înapoi pentru ei. Decât să stea eterne rezerve sau nici măcar să prindă lotul lărgit, mai bine merg împrumut 6 luni la echipe de play-out, unde să joace constant. Nu ne interesează să îi dăm în ligi inferioare pentru că au «ars» deja acele etape", au spus sursele Gazetei din anturajul conducerii.

" Dinamo trage de niște străini dubioși, în loc să-i dea șanse unui Tîrcoveanu, care are calități extraordinare! Nu folosim tineri de frică, mai bine băgăm străini, să arătăm că investim și noi!"
Ilie Balaci, la DigiSport

Dinamoviştii care vor fi împrumutaţi

Nume Vârstă Post Meciuri/goluri L1
în acest sezon
P. Petre 19 ani mijlocaş de bandă 8/-
Corbu 22 ani fundaş dreapta 1/-
Dudea 19 ani fundaş central 3/-
Tîrcoveanu 19 ani mijlocaş central -/-
Vl. Olteanu 20 ani fundaş stânga 4/-

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
legoolas
legoolas  •  18 Decembrie 2016, 11:28

Nu stiu daca e adevarata lista. Dintre Corbu si Vlad Olteanu, unul trebuie sa ramana. Filip se accidenteaza, Oliva la fel...

vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2016, 17:00

La ce *** ii distrug astia cariera lui Patrick Petre? de ce mama dracu nu ii acorda nici o sansa? cum vor sa progreseze daca nu i se dau sanse? Bine ca insista cu rotariu care nu face nimic pe teren si altora nu le da nici o sansa..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2016, 16:40
Postat de cpt.ahab pe 17 Decembrie 2016, 09:48

Si... uite-asa, ajungi la vorba mea in legatura cu Andone. Anul trecut, Rednic i-a jucat binisor pe Moldoveanu, Corbu, Costache, Petre, Tarcoveanu. Cu Andone, e prapad in materie.

Pai la ce s-a trambitat in vara cu tineri, cu incredea in tineri Andone era perfect. Avea in spate eperienta Sportul si e poate singurul antrenor roman care a avut rezultate remarcabile cu o astfel de echipa. Era perfect. Apoi nu stiu cine a facut campania de transferuri ca s-au adus cel putin 10 rebuturi ca pana si Rotariu a ajuns rezerva. Nu pot spune exact daca Andone sau Negoita e de vina insa pentru mine e absolut irelevant ce se intampla ina cest sezon, e un sezon care nu conteaza pentru Dinamo pentru ca nici unul din jucatorii nou adusi nu e o solutie de termen lung sau poate aduce un castig financiar. Macar Rednic a adus niste jucatori cu care daca nu s-a putut continua s-au luat bani de pe urma lor...dar cine naiba arunca 1 euro macar pe jucatorii adusi de Dinamo. Asa daca jucai un Tarcoveanu, un Popescu, un Serban, Petre, chiar si Popa tot sezonul era imposibil sa nu le cresti cota. Uite-te la Nedelcearu cat de hulit a fost, si pe merit..acum joaca bine, nu extraordinar cum era Mevlija sau puljici dar joaca bine, a dat gol si in derby si cred ca si-a dezvoltat o cota de fiata frumusica. Asa ca el puteau sa mai fie vreo 3-4. Dar la Dinamo se prefera in continuare strategia cu bataia la locurile 3-6 cu o dusina de expirati pe care ii schimba de la sezon la sezon.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează