FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Cucerit de noul pariu al lui Gică Hagi: „Nu are freze, nu are dungulițe. Ne confirmă că e un tip inteligent”

Adrian Mazilu, al treilea de la stânga la dreapta / Sursă foto: farulconstanta.com
Adrian Mazilu, al treilea de la stânga la dreapta / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 20:07 / Actualizat luni, 20 martie 2023 20:36

Lucian Goian, fostul stoper de la Dinamo, Astra sau CFR Cluj, e impresionat de Adrian Mazilu, puștiul de 17 ani de la Farul Constanța care e pe val în Superligă.

Mazilu l-a cucerit pe Goe jr. prin declarația oferită la finalul meciului cu Sepsi de duminică, în care a și înscris un gol. Atacantul lui Hagi a spus că nu e deloc deranjat că e convocat la naționala U19 și nu la reprezentativa U21, un aspect scos în evidență de Lucian Goian, care a adăugat și că Mazilu îi lasă impresia unui tânăr cu o viață extrasportivă ireproșabilă.

Fostul căpitan al naționalei îl contrazice pe Gică Popescu în „cazul Ianis Hagi”: „Despre ce vorbim? Cu ce îl ajuți?”
ROMÂNIA
Fostul căpitan al naționalei îl contrazice pe Gică Popescu în „cazul Ianis Hagi”: „Despre ce vorbim? Cu ce îl ajuți?”

Adrian Mazilu l-a cucerit pe Lucian Goian

„Adrian Mazilu ne confirmă faptul că e un tip inteligent! A fost întrebat dacă nu cumva îi pare rău că nu a fost convocat la U21 şi a spus că acolo sunt meciuri amicale, iar la U19 sunt meciuri oficiale. 

Îmi place felul lui de a gândi, lucrul acesta o să-l ajute. Nu are freze, nu are dunguliţe, a venit cu părul natural. Pare că e preocupat de fotbal. Mi-ar plăcea să confirme, sper să vorbim despre el și că va da goluri în continuare”, a spus Lucian Goian, la Prima Sport 1

Adrian Mazilu: „Vreau să câștig campionatul cu Farul, nu mă interesează altceva”

Adrian Mazilu, puștiul de 17 ani din ofensiva Farului, a înscris în victoria din play-off cu Sepsi, 2-1, și a ajuns deja la cota 5 în actuala stagiune. Întrebat dacă se gândește deja la un transfer, noul pariu al lui Gică Hagi a oferit un răspuns fără echivoc.

„Trebuie să jucăm cât mai bine pentru a rămâne în această poziție. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult, sunt foarte fericit că reușesc să marchez, sper s-o țin tot așa. Rămân cu picioarele pe pământ, nu mă interesează ce se vorbește. Vreau să câștig campionatul! Nu mă interesează altă aventură, vreau să rămân aici și să fac lucruri bune”. 

Mi-aș fi dorit să fiu la naționala U21, dar trebuie să merg la U19, e Turul de Elită, ne așteaptă meciuri importante”, a mai spus atacantul „marinarilor”, întrebat de reporteri despre convocarea sa la reprezentativa sub 19 ani.

21 de goluriși 15 pase decisive au reușit jucătorii U21 ai Farului în acest sezon, echipa dobrogeană fiind lider absolut la acest capitol

VIDEO Gică Hagi a vorbit din nou despre lipsa fiului său de pe lista preliminară: „Ianis nu e important pentru Edi Iordănescu”

Citește și alte știri de actualitate: 

Nu mai vrea să audă de România! I-a dat IGNORE selecționerului: „Nici la mesaje nu mi-a răspuns”

Mihai Stoica cere la națională un fotbalist al rivalei la titlu: „Mărturisesc, nu înțeleg de ce nu e chemat. Mi se pare cel mai bun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  21 Martie 2023, 07:57

Toti sunt inteligenti insa dupa ce se transfera uita ce e aia. In toate campionatele noul gest dupa inscrierea unui gol este un deget la tampla.Si asa jucatorii au inceput sa-si dea seama ca sunt inteligenti.

costeltudor
costeltudor  •  20 Martie 2023, 23:37

Dlor. Jurnaliști , spuneti-i *** ăla cu cămașă peste pantaloni , ca civilizat și elegant când ești la costum cu cămașă albă și cravata , cămașă se poarta băgată in pantaloni !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beefree
beefree  •  20 Martie 2023, 22:08
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Martie 2023, 21:18

Adrian Maziliu este socotit noul Mitea...

Scrii tampenii mai mari decat tine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează