FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

"Putem avea obiective mai îndrăzneţe decît salvarea de la retrogradare"

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea este mulţumit de evoluţia elevilor săi din stagiul de pregătire din Antalya. „Sînt mulţumit de felul în care jucătorii au răspuns la efort şi la obiectivele strategice pentru această perioadă de pregătire. Singurul lucru care m-a nemulţumit este faptul că, deşi ajungem în faţa porţii adverse şi ne creem ocazii de gol, nu reuşim să înscriem mai mult. Important este că jocul nostru funcţionează, şi în aceste condiţii putem să îndeplinim obiective nu doar de salvare de la retrogradare, ci superioare, mai îndrăzneţe”, a comentat tehnicianul.

După 16 zile de pregătiri în Antalya, Curtea de Argeş a revenit în ţară unde îşi va relua pregătirile după două zile de repaus. În Antalya, echipa lui Ionuţ Badea a susţinut cinci meciuri de pregătire din care a cîştigat două: cu Olimpik Baku (1-0) şi cu Zhetysu Taldykorgan (2-0), şi a piercut cu Babelsberg (0-1), cu Gyongnam (2-3), şi cu Petrolul Ploieşti (1-2). 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează