FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEAHLAUL

“Putem învinge Bistriţa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Antrenorul secund Radu Lefter consideră că nemţenii pot cîştiga în deplasarea de la Reghin, cu Gloria Bistriţa: “Ar fi senzaţional să cîştigăm şi chiar cred că putem realiza lucrul acesta. I-am văzut pe bistriţeni în meciul cu Gloria Buzău şi n-au arătat mare lucru. Mizăm pe faptul că în acest miniretur am evoluat mai bine în deplasare decît pe teren propriu, dovada e victoria de la Vaslui”.

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (6)
 •  17 Aprilie 2008, 13:54

mergem la reghin cat mai multi haideti oameni buni sa incurajam echipa.nemtenii sunt uniti nu ca altii. se pleaca de la stadion in jur de ora 12 merg multe autocare.

 •  16 Aprilie 2008, 16:31

bafta radule poate intr-o zi o sa antrenezi ceahlaul ca esti baiat de caracter .pe toti care au venit aici aici i-ai facut portari.

 •  16 Aprilie 2008, 16:26

sa dea d-zeu sa castigati la bistrita poate se intampla o minune si scapati. pacat ca nu e sustinuta echipa de conducatori ca la ce program aveti se putea mult mai mult.stefan nici nu vinde nici nu se implica. italianul a cumparat deja alta echipa nu va mai faceti iluzii. nu inteleg ce se vrea la echipa asta nu inteleg motivele pt care nu se vrea ramanerea in a ca la ce bani dau televiziunile se tine singura. management prost

Vezi toate comentariile (6)
Comentează