FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Q&A emoționant cu Sergiu Hanca » La care întrebare s-a gândit 34 de secunde înainte să răspundă + „Știți ce mi-a zis băiatul meu când m-am accidentat?”

Momentul în care Sergiu Hanca e îmbărbătat pe gazon de micuțul Zian / Sursă foto: Imago Images +5   FOTO
Momentul în care Sergiu Hanca e îmbărbătat pe gazon de micuțul Zian / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 14:57 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:34

În cadrul interviului acordat în exclusivitate reporterilor GSP aflați în Antalya, Sergiu Hanca, fotbalistul de 31 de ani al Petrolului, a fost provocat la o sesiune de întrebări și răspunsuri de tipul „cel mai/cea mai” despre copilăria sa, despre temerile și greșelile făcute.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Hanca a dezvăluit că visul copilăriei a fost să îmbrace tricoul lui Dinamo, și-a arătat recunoștința necondiționată față de soție, care „mă pune pe primul loc, chiar înaintea ei”, povestind dialogul emoționant pe care l-a avut cu băiețelul său în momentul în care s-a accidentat grav în meciul cu FCSB.

„Robotul” Hanca dezvăluie cum și-a schimbat stilul de viață: „Acela a fost momentul în care nu am mai vrut să îmi inflamez corpul” + cele 3 alimente la care nu renunță niciodată
INTERVIU
„Robotul” Hanca dezvăluie cum și-a schimbat stilul de viață: „Acela a fost momentul în care nu am mai vrut să îmi inflamez corpul” + cele 3 alimente la care nu renunță niciodată

Q&A emoționant cu Sergiu Hanca: „Soția face cel mai frumos gest prin faptul că mă pune pe mine pe primul loc”

- Cea mai mare dorință a ta din copilărie
- Să joc la Dinamo.

- Cea mai haioasă amintire din copilărie
- Haioasă era pentru mine, când i-am furat mamei bani din portofel ca să mă duc la internet cafe să mă joc cu prietenii.

- Cea mai mare minciună pe care ai spus-o când erai copil. 
- Are legătură cu ce am spus înainte. Îi ziceam mereu că nu am luat-o eu banii.

+1 FOTO

- Cel mai frumos gest făcut de cineva pentru tine. 
(n.r. - se gândește atent și răspunde după 34 de secunde) - Cred că soția mea face zilnic cel mai frumos gest prin faptul că mă pune pe mine pe primul loc, chiar înaintea ei. Cred că mai fericită e să mă vadă pe mine bine decât să fie ea bine.

- Cel mai îndrăzneț vis pe care l-ai avut. 
- Să joc la echipa națională, nu credeam niciodată că e posibil, mai ales când jucam la Liga a 4-a, la Târgu Mureș.

Sergiu Hanca: „Am învățat să mă bucur mai mult de prezent”

- Cel mai greu moment din viața ta din care ai învățat cel mai mult. 
- Această accidentare. Am învățat să nu mă mai gândesc la meciul următor, la ziua de mâine, să mă bucur mai mult de prezent. Mai ales când ești sănătos și poți să te antrenezi. Cum a fost primul antrenament aici, a fost după mult timp și unul greu, dar sunt cel mai fericit că l-am terminat.

- Cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o
- Că nu am știut să gestionez relația cu anumiți antrenori. Ori nu am fost înțeles, ori nu i-am înțeles eu pe ei. De la fiecare antrenor înveți câte ceva și chiar am făcut-o, chiar și cu cei cu care nu m-am înțeles atât de bine.

- Cel mai bun sfat pe care l-ai primit
- Să fiu recunoscător pentru ce am.

- Cel mai frumos lucru pe care ți l-au spus copiii. 
- „Te iubesc” e cel mai frumos lucru, dar cel mai emoționat moment, care m-a atins foarte mult, a fost când m-am accidentat și a intrat băiatul meu pe teren și m-a întrebat dacă vreau să mă ajute. Mi-a „dat-o” ca lumea.

Q&A emoționant cu Sergiu Hanca » La care întrebare s-a gândit 34 de secunde înainte să răspundă + „Știți ce mi-a zis băiatul meu când m-am accidentat?”
Momentul în care Sergiu Hanca e îmbărbătat pe gazon de micuțul Zian / Sursă foto: Imago Images

- Cea mai mare temere a ta. 
- Am învățat să nu mai am temeri, pentru că de ce ți-e teamă nu scapi. Uite, înainte de accidentare, îi spuneam cuiva că nu m-am accidentat niciodată, dar universul nu înțelege ce vrei să zici. Și mi-a dat-o!

- Cel mai provocator lucru pe care l-ai făcut. 
- Faptul că am ajuns la echipa națională. Eu nu credeam, soția credea, îmi tot zicea: "Vezi că o să ajungi, vezi că o să ajungi!". Am început să cred și eu și am făcut tot ce e posibil să fiu chemat. Și acum cred că mai pot prinde lotul pentru Euro. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat și atât timp cât sunt bine, sănătos, eu cred! Să visezi e gratis.

Vezi și alte noutăți din cantonamentele echipelor românești:

„Robotul” Hanca dezvăluie cum și-a schimbat stilul de viață: „Acela a fost momentul în care nu am mai vrut să îmi inflamez corpul” + cele 3 alimente la care nu renunță niciodată

Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zelosu
zelosu  •  08 Ianuarie 2024, 19:47

Doamne cat plange omul asta, 100 de articole in care isi plange de mila. Nimeni nu s-a plans atat in istoria fotbalului, nici baiatul ala Iancu, nici Eriksen, nimeni. Si cat a stat pe bara acest hanca, o luna? Penibil. Am mai spus-o si o mai spun. Dupa ce a simulat grosolan cu Uta, cand Cooper a luat rosu gratuit, atunci se bucura. Acum sa nu mai planga

megamind1
megamind1  •  08 Ianuarie 2024, 19:03

trebuie mentionat si dawa. felicitari dawa,daca am avea mai multi jucatori ca el la Steaua din liga 1,care sa rupa antistelistii ar fii totul perfect. hanca a jucat de zici ca era meciul vietii cu Steaua din liga 1. a primit ce a cautat. asa trebuie facut si cu restul antistelistilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close