FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Răchită părăseşte trupa ”lupilor”: ”Mă simţeam dat la o parte”

Considerîndu-se marginalizat, Valeriu Răchită lasă Petrolul
Considerîndu-se marginalizat, Valeriu Răchită lasă Petrolul

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 15:46

La Petrolul din 2009, cînd a început ca antrenor şi a continuat ca managerul general, apoi director sportiv, Valeriu Răchită (42 de ani) a hotărît să se despartă cu clubul ploieştean. De vină sînt relaţiile tot mai reci avute după ce gruparea ”lupilor” a fost preluată de Florian Walter.

"Nu aveam altă soluţie. În contextul noii situaţii de la nivel local şi al schimbărilor care au intervenit la club, m-am simţit dat la o parte. Nu am ajuns să cer clemenţa nimănui, asta este răsplata pentru ce am făcut în ultimii trei ani”, a acuzat Răchită, potrivit ”Mediafax”.

El a adăugat: ”Oricum, plec cu fruntea sus şi cu satisfacţia că am reuşit într-un timp scurt să realizez la Petrolul obiectivele pe care mi le-am propus. Am pornit la drum cu un proiect la care mulţi nici nu cutezau să viseze şi sunt mulţumit că după mandatul meu am lăsat ceva în urmă. Am cîteva propuneri de a rămîne în fotbal, dar nu am luat nici o decizie în acest sens".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  27 Iunie 2012, 12:14

Pleci cu fruntea sus? Daca nu era Multescu, Petrolul era in B. Datorita cui? Datorita aluia care cica "pleaca cu fruntea sus"! :))

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  22 Iunie 2012, 12:41

Adrian Cristea a semnat cu Dinamo

suiac
suiac  •  22 Iunie 2012, 09:51

Semidoctului de Rachita i-a cazut sprijinul de la Rachitele si cel de la Primaria Ploiesti...Cum se lauda el ca a dat afara in 2-3 ani, 200 de fotbalisti , iata ca i-a venit si lui randul ! Echipa a ramas in Liga 1 datorita lui Multescu si nu datorita slugii de Rachita ! Asta , cu caracterul si " cunostintele " lui nu are ce sa mai caute in fotbal ! Adio nulitate !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close