FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Campania de transferuri a dinamoviștilor, subiect de glume: „Aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni. E ca-n «Supraviețuirea»”

Primele transferuri prezentate de Dinamo // foto: Facebook @ FC Dinamo Bucuresti
Primele transferuri prezentate de Dinamo // foto: Facebook @ FC Dinamo Bucuresti

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 19:12 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 19:51

Valeriu Răchită (51 de ani), fostul fundaș al Stelei, nu s-a declarat impresionat de campania agresivă de transferuri făcută de Dinamo, care a adus 8 jucători în ultimele zile.

Odată cu ridicarea interdicției la transferuri, Dinamo s-a întărit serios. Echipa pregătită de Dario Bonetti, care a adunat doar 6 puncte în primele 7 etape, a transferat 8 jucători, ultima mutare rezolvată fiind cea a atacantului Cătălin Țîră. Pe lângă Țîră, cu Dinamo au mai semnat portarul Plamen Iliev, fundașii Constantin Nica și Răzvan Popa, mijlocașii Cosmin Matei, Gabriel Torje și Cătălin Itu și atacantul Mirko Ivanovski.

Valeriu Răchită, după transferurile făcute de Dinamo: „Aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni”

Chiar și așa, Valeriu Răchită nu a fost impresionat de numele aduse de Dinamo. Fostul stelist și-a înțepat rivalii și a declarat că așteaptă un duel pe cinste între FCSB și Dinamo. Derby de România va avea loc duminică, 12 septembrie. 

„La Dinamo e filmul «Supraviețuirea», aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni, nu liberi de contract. Să nu avem 18 echipe la anul, ca să se mai salveze o dată. Văd că s-a refăcut cuplul Filip - Torje, sunt prieteni vechi, au apărut și în videoclipuri, dar poate le-a venit mintea la cap și nu mai sunt rebelii de acum ceva timp. 

Sper să fie un derby crâncen, ca atunci când se lăsa și cu o bătaie, așa era pe vremuri. Noi îi băteam, ei dădeau foc la tribună”, a spus Răchită în emisiunea Liga Digisport.

FCSB dă peste o altă Dinamo

Dinamo vine după patru înfrângeri la rând, deci derby-ul arăta ca unul dezechilibrat, numai că roș-albii și-au întărit semnificativ lotul în zilele trecute. Ei au scăpat în mod surprinzător de sancțiunea pe care le-o dictase FIFA, interdicția de a legitima jucători noi, și din acel moment au operat zilnic achiziții.

Unii dintre nou-veniți au nume importante și au jucat multe meciuri în prima ligă: portarul Iliev, fost la Astra și la Ludogoreț, mijlocașii Torje și Cosmin Matei.

Bonetti îi va putea utiliza imediat pe câțiva dintre nou-veniți, așa că Dinamo va fi, de fapt, o altă echipă în disputa cu FCSB. Când nu puteau să achiziționeze jucători, „câinii” au folosit mulți tineri de la „satelitul” din „C” și așa ajunseseră să piardă încontinuu în campionat.

Cum arăta Dinamo înaintea pauzei: Eșanu - G. Crețu, Giafer, R. Grigore, A. Radu - Răuță, Ehmann, St. Filip - Bani, Moldoveanu, Sorescu

Cum o să arate noua echipă a lui Bonetti: Iliev - Nica, R. Popa, R. Grigore, Amzar - C. Matei, Răuță, St. Filip - Torje, Ivanovski, Sorescu

Match Preview. Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu nu mai vrea să audă de Dinamo: „N-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus”

Ce pun la cale fanii lui Dinamo: o nouă „injecție” financiară în club + cum se implică Steliano Filip

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  08 Septembrie 2021, 15:00

Cine e rachita? paznic la bariera la vreun club de fotbal?

magic4ever
magic4ever  •  08 Septembrie 2021, 13:23

Vorbeste si Rachita sa nu adoarma, sa isi vada de lupii lui de la Petrolul care au prins radacini in divizia B si o sa mai stea 3-4 pe acolo...nu toate cluburile din liga 1 dau contracte(mici cum da Dinamo) de 5000-7000 euro pe luna...la Botosani de exemplu aproape toti fotbalistii au maxim 3000-4000 euro pe luna, e clar ca nu si-l permit pe Torje...plus ca Dinamo este un nume mare si momentan este cea mai titrata echipa din liga 1, Steaua mai are pana promoveaza din liga 2...

jabs
jabs  •  08 Septembrie 2021, 12:33
Postat de Dragos Moraru pe 07 Septembrie 2021, 23:18

Valeriu Rachita? Page not found 404 error! Vezi bre de treaba matale, nu mai comenta de Dinamo...*** si nu mai vorbiti voi de Dinamo si ce transferuri face...cate tepe pe bani..a luat ciobanila? ***

Dimano pe net : covrigi...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează